DLB Destekleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yildizci tarafından 15 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yildizci

yildizci User

Merhaba

oyunda 4-5 haritasında bazı uber yaratıkları kesince bazen 1 saatlik destek çıkıyor. güzel birşey aslında bu ama az önce birşey farkettim .. 1 satlik tecrübe desteğim vardı 51 dakika varken oyundan çıkış aldım ve bir buçuk saat kadar sonra oyuna geri döndüm baktım ki desteğim bitmiş.
    normal destek satın aldığımda gitmiyor diye biliyordum da.

destekler arasında bir fark mı var oyundan çıkış yapmama rağmen nasıl gitti ?

bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim..

iyi oyunlar/iyi forumlar.

2. arkadaş uber kazandığın destekler gerçek zamanlı yani oyunda olsanda olmasanda süre işliyor o yüzden oyunu kapatman bir işe yaramıyor

3. hocam oyunda 3 çeşit destek var
    bo1 sadece sana fayda sağlayan destek türüdür süresi oyun süresince geçer
    bo2 sana ve grup arkdaslarına fayda sağlayan destek türüdür süresi oyun süresince geçer
    dlb sana ve grup arkdaslarına fayda sağlayan destek türüdür süresi GERÇEK ZAMANLI geçer aynı promerıum besleme gibi kalkan jeneratre

4. yildizci

yildizci User

teşekkürler bilgi için..

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren @My-Memorys-Remains üyemize teşekkür ederim. Kendisi konuya gerekli cevabı vermiştir. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.