DMG-BO1(2)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lamalalalala tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi dükkandan dmg-bo1 aldığımı farz ediyorum, 10 saat sürüyormuş, bir de pazar günü gelen dmg-bo2 den aldım diyelim, yani kısaca çiftimi aldım, bu 10 saat oyunda bulunduğum 10 saat için mi geçerli yoksa, saat 14:00 da aldıysam 24:00 da bitcek anlamında 10 saat mi?

sanırım oyundakini sayıyordu aklımda öyle kalmış ama 4-5 ay ara verince bi teyit ettireyim dedim

2. Oyundayken 10 saat sürer, oyundan çıktıysanız süre gitmez. DMG-BO1 ve DMG-BO2 alınca evet çift oluyor. Hasar bonusu %20 artar.

3. Destekler oyun saati için geçerlidir. Yani bugün saat 10 da aldığınız bir güçlendirici oyunu açmazsanız eğer gelecek sene bile geçerli olacaktır :) Fakat özel olarak satılar %50 şeref ve %50 tecrübe destekleri gerçek zamanlı olarak işlemektedir.

4. eyvallah dostlar konu kilitlenebilir

5. Merhaba ,

Oyunda olduğunuz sürece azalır oyunda olmadığınız zamanlar azalmaz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.