Destek DMG-VP01 modülü

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve __L_A_R_K__ tarafından 19 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba, konu başlığında bahsettiğim vengeance modülü hem npclere hem de oyunculara mı ekstra %10 hasar sağlıyor? Bilgisi olan ve paylaşabilecek olan varsa şimdiden teşekkür eder, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutlarım. :)

Luminous ve cagdas12380 bunu beğendi.
  2. Mevlana_07

Mevlana_07 User

evet merak edilen bir konu

3. sadece dost/düşman oyuncu gemilerine karşı +%10 hasar. G-Champion veya Enforcer'da kullanılırsa geminin kendisinde de pvp ve pve'ye karşı %5 hasar var.

Oyunculara karşı toplam %15
    Yaratıklara karşı toplam %5 ek hasarınız ve G-champion'da +%10 şeref bonusunuz olur. Baskın için mükemmel bir Modül.

4. Yanlış anladıysam lütfen kusura bakma ama bu modül bahsettiğiniz modül değil sanırım, ya da ben yanlış yazdım. Benim kast ettiğim modül vengeance modülü olan

5. ateistkeci

ateistkeci User

Arkadaşımızın bahsettiği modül Vengeance ve Pusat gemilerine takılan modül ama :)

Hasar modülü olarak belirtildiği için hem oyunculara hem yaratıklara hasar sağlıyor :)

Luminous bunu beğendi.
  6. Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim
    Size de çok teşekkür ederim

Sevgili Moderatörlerim konunun kilitlenmesi uygundur, istediğim cevabı aldım :)

Luminous ve cagdas12380 bunu beğendi.
  7. Evet.

Luminous bunu beğendi.
  8. çok pardon etkinlikte verilen sandım :D Kusura bakmayın kafa dolu bugün biraz

Luminous ve __L_A_R_K__ bunu beğendi.
  9. estağfurullah, tekrar teşekkürler :)

Luminous bunu beğendi.
  10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

Konuya cevap veren üyelere teşekkürlerimi sunar, konuyu talebiniz üzere kilitler ve giderim. :D :D

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.