DO Da 15. Yılım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 9 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

bu oyuna taaa 2006 yılında bugün başlamıştım. 2006-2009 arası 4 kez hesabım çalında. bu hesabıda 2009dan beri kullanıyorum. hiçbir zaman dominant bir oyuncu olamadım ama oyunuda bırakamadım. 4 yıldır yılda bir defa giriyorum. en aktif oynadığım yıl 2009-2013 arası sonra yaşım ilerledi oynamadım. bu oyunu bana gösteren dayımda vefat etti. duygulanıp yazmak istedim. yanlış yere yazdıysam affola.
    herkese iyi oyunlar diliyorum...

2. besyo35

besyo35 User

resetten 10 falan önce gizli haritaya girdim ne olcak şimdi gemi orada kalacak . dah görevi de yapamadım

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konunuzu konuşmacı köşesine taşıyorum bu sayede daha fazla muhabbet ve sohbet ortamı oluşturabiliriz.

İyi Forumlar dilerim.

4. -333-

-333- User

eminmisiniz bu 2006 değilde 2007 olmasın hatırladığım 2006 kasım yada aralık ayında oyun açıldı yada o aylarda beta sürümden normalemi geçildi tam emin olamadım şimdi iyimi ama her durumda baya zaman olmuş bende o yıllarda başladım ve hiçbir zaman oyundan kopmadım..bu arada global 1 oyuncusu olduğunuz kesin hala oynuyorsanız sanırım türk klanındasınız.