DO TÜRKİYE OFİSİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buranın bir adresi falan varmı? Bilen biri varsa yazsın Supportla durumu çözemedik Forumdada yardım eden olmadı Eğer adresi varsa gidip ben konuşacağım İstanbul ümraniyedeyim zaten Ofisin istanbulda olduğunu bildiğimden gidebilceğimi düşünüyorum

Şampiyona ödüllerimizi almadık diye 20 kere kere mesaj attım ama ödüller bütün takımlara ulaştı diyip duruyorlar Bizzat gemiyi onların önünde açıcam ve ödül almışmıyım göstericem

SUPPORT:

Merhaba ,
    AmonRa tarafımdan toplanıp turnuva sonrasında bize verilen id lerin hepsine ödülleri yüklendi zaten. bizdeki listeye göre ödlül almayan hiç kimse yok

Yukarıdaki gibi cevap verdiler ama bizim ID leri amonra değil pars admin aldı ve bu yüzden ödülleri alamadığımızı düşünüyorum Biz amonra ya ID vermedik Biz ID leri istanbul üsküdar ekşi kafede pars admine verdik ID leri pars admin ekşi kafede istedi Sonra bir daha ID isteyende olmadı

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu adresi maalesef ki veremiyoruz çünkü bizde bilmiyoruz :D Fakat ödüller dağıtıldı.Yapılabilecek bişey yok.İsterseniz yine supporta başvurabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Supportta dağıtıldı diyor sizde öle diyorsunuz ama biz ödül almadık Gemileri incelleyin gelip gelmediğine bakın diyorum ama yapmıyorlar

Admin nick şifre istesin onuda vericem girsin baksın 3 ay vip şampiyon ünvanı yok Girsin kendi gözleriyle görsün Pars admine şampiyonada verdiğim ID le şimdi verdiğim ID aynımı değilmi onada baksınlar

Son düzenlenen: 29 Ağustos 2015
  4. Aga buluşak gidek konuşak beraber bende iki çift söz söyleyecem...

5. Merhaba ,

Bu konuda forumda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Ödüller takım kaptanları tarafından verilen listelere göre verilmiştir. Takım kaptanları ne şekilde liste gönderdiyse ona göre hak edenlere ödülleri gönderilmiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.