DO Yönetimi TR Yokmuş Gibi Davranıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu oyunda yalnızca bu sunucularmı var? Türkiye sunucularında yaklaşık 1 haftadır bir çok sorun var ama gerekli yerlere yeterince bilgilendirme yapılmadığını düşünmeye başladım. Şimdiye kadar Tr sunucuları ile alakalı hiç bir açıklama yapılmadı. Moderatör ve adminler sizlerde bizler gibi oyuncu olduğunuzdan bizleri anlamalısınız.

Üstelik şuan etkinlik var. Sırf oyun bozuk diye etkinlikte sıralamaya girme fırsatını kaybediyoruz. Etkinliğin ileri bir tarihe ertlenmesi en doğrusu olacak.

√PİSKOØAИGЄL™ ve keskinniyo bunu beğendi.
  2. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Do ekibi TR sunucularını önemsemiş olsaydı TR serverlarından ilgilenen bir temsilci ayarlardı. Ama ne yazık ki TR sunucusuna önem verilmiyor. Senin paran TL onların parası EURO aradaki fark uçurum.
    1 Ocak 2021 yılını bekliyorum eğer beklediğimiz Unity sistemine geçiş yapılırsa oyunda sorun yoksa devam edecem. Eğer böyle devam ederse kesin bırakacam çünkü böyle oyun oynamaktan sinir hastası olacam. Rezillikten başka birşey değil.

√PİSKOØAИGЄL™ bunu beğendi.
  3. keskinniyo

keskinniyo User

Gerekli bilgilendirmeleri yapmadıklarını sanmıyorum. Ama Alamanya diğer sunucular kadar ilgilenmiyor olabilir. Yahu kaç gün oldu rütbeler yok, Oyuna girilmiyor hala doğru düzgün bir açıklama yok nedir bu suskunluk insan en azından bir bildiri yayınlar sorunlar var çalışıyoruz der heryer çok sessiz tıpkı Fırtına Öncesi Sessizlik gibi :)

√PİSKOØAИGЄL™ bunu beğendi.
  4. Merhabalar,

Darkorbit ekibinin ülke ve sunucu ayırdığını düşünmüyorum. Bu sorunlar diğer serverlarda da mevcut. Bizde oyuncu olarak oynarken sıkıntı çekiyor, aynı sorunları yaşıyoruz. Ama beklemekten başka çaremiz yok maalesef.

İyi Forumlar.