DO youtube kanalında ki küfürlü video...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 3 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***

Arkadaş uzay oyunu oynuyoruz oyunu bu hale getirdiniz bravo size yahu arkadaşlar şimdi bir şey diyeceğim Oyunculuktan anlamayan 10-5 yaş arası grubu oyuna mı çekmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum böyle oyunu bu hale getirdiniz ya ben daha bir şey demiyorum...

Kurt adamlı bir oyun var herkes biliyor onun gibi şeyler yapmaya başladınız.

Ayrıca biz chatde argo konuşsak 2 saat bann yiyoruz küfür etsek 3 ay fakat videonuzda küfür var nasıl oluyor ?

Alın kanıt 1:13 saniyesine bakın Küfürün kanıtı.

Darkorbit sonunda bunuda yaptı yetkililer ciddiyim oyundan oyuncuları soğutmaya mı çalışıyorsunuz cıvıttınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Kasım 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sizlere uyarılara uymanız konusunda uyarmıştım.Dediğime nedne uymuyorsunuz ben ileteceğim dedim bu şekilde ancak zarar gören siz olursunuz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.