dönüştürücü ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kapsul basınca sadece lazer cephane ödülümü veriyor lf4 ödülü verebiliyormu ? çekilişten bahsetmiyorum dönüştürücü anlık ödülünden bahsediyorum.

2. Merhaba ,

Anlık ödüllerin içinde ekipman yoktur cephane , enerji v.b şeyler vardır. Diyelim ki ekipman ödülü var bir kapsül dönüştürüldü diye 30 tane tam geliştirilmiş LF-4 çıkması gibi bir durum olamaz.

Bence arkadaş yüksekten atıyor. Çünkü mail adresime 15 Mart'a kadar uzatıldığına dair mail'de gelmiş durumda. Bu nedenle çekiliş yapılıp ödüllerin verilmesi gibi bir durumda olamaz.

İyi forumlar.

3. belki yeni bir yeniliktir adminim artık habersiz yapıyorlar diye sordum bilgi için teşekkür ederim :)

4. Merhaba ,

Anlık ödüller değişmez çekiliş sonrası ödüller de değişmez. Şu anda böyle bir durum olmaz bu nedenle sakin olmakta yarar var.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.