Dönüştürücü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thequardın tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dönüşüm olsun mu?

1. Evet olsun

30,0%
  2. Hayır olmasın

70,0%
  3. Kararsızım

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Gelişmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim fikrim artık crediyi uridiuma ve uridiumu crediye çevirebilelim mesela 100k crediye 500 uri yapıyoruz o zaman 500 uriye 100k crediye çevirebilelim sizin fikrinizi bekliyorum

2. oyunu batırırsın sen :D

3. 100k crediye 500 uri , 1m crediye 5k uri , 10m krediye 50k uri , 100m krediye söylemek istemiyorum ama 500k uri geliyor bu oyunu resmen uçurur

4. Mehaba ,

Üzerinde yüklü miktarda kredi olanları düşünmediniz sanırım. :) Benim üzerimde 2 milyar 300 milyon küsür kredi var. Ayrıca şu anki oyun yapısı ile uridium'u krediye çevirecek pek çıkmaz sanırım. Ayrıca dediğim gibi yüksek miktarda kredisi olanlar olduğu için kredinin uridium'a çevrilmesi de mantıklı değil.

İyi forumlar.

5. ama yinede böle bişi olsun hiç uri kasamıoz bari dönüştürelim

6. ben uri kasarak goli pet ve iris aldım 2 tane sen nasıl yapamıyorsun merak ettim avantaj kutusu topla

7. ama öle çok sıkıcı oluo

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Emek vermek zorundayız birşeylere bunun olmasının imkansız olduğunu belirtmek isterim.Hazır piş ağzıma düş yok çalışmanız gerekmekte.

İyi forumlar

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Arkadaşım böyle konu açmadan agis veya diğer gemi tasarımlarına basılan kredi miktarına bak sonra böyle bir konu aç.
    Çünkü: gemi kılıflarından basılan kredilerden en fazla benim gördüğüm (TR4)1.500.000.000 tabi diğer sunucuları bilmem bu miktarı uriye çevrildiğini farz et ? Gerisi sende :)
    Oyum Olumsuz -1

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  10. Çok saçma olur adamları 1 milyar credileri var zaten sen sadece kendini düşünme diğerleri kendini nasıl fuller daha onu düşün

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.