Doğrumu yapıyorum?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

Selamlar, ben oyuna 2 ay önce başladım, şu anda donanımım aşağıdaki gibi.
    35 lf3
    20 bo2
    15 hız
    8 iris
    6. lv. pet + 2.sv oto yağma + 3 ad. 2. sv radar
    12 arge kalın sıkmaya göre gidiyor.

Şimdi sorum şu, ben kazandığım 50.000 uriyi stokta tutup üzerine birikenle yanlızca arge alıyorum, şu anda oyuna para yatırmam mümkün değil, kapı yapmak istiyorum ama yalnızca kutu toplayarak gg biriktire biliyorum, kapıya bastığım 2600 gg den sonra alfada 6 eksiğim, betada 6 eksiğim gamada da 36 eksiğim var. Şimdi arge ye yatırıma devam mı edeyim? yoksa kapıya da uri basıp kapı mı açayım?

Son düzenlenen: 23 May 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Argenizi kalın sıkacak şekilde dizerseniz daha iyi olur.
    palladıum toplayıp Zeta kapısı yapmanızı öneririrm;kapıdan gelen;
    -Günlük dosyalarıyla arge basarsınız geminizin savuınma ve saldırı gücü artar,
    -Anahtarlarla,Zeus ve Apis günlerinde parça bulma şansınız olur.
    -Korsan kutularından LF4 çıkarma şansı.

Kalın sıkma Arge dizilimi;
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5 +
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

iyi Forumlar.

Son düzenlenen: 23 May 2015
    nail1454 bunu beğendi.
  3. nail1454

nail1454 User

Teşekkürler modum, arge kalın sıkmaya göre gidiyor, ilk 3 kapıyı bırakıp zeta açmam dahamı iyi olur? Bu donanımla zeta yapabilirmiyim?
    25.000 x3 20.000 x2 1500 plt 3030 2000 civarıda 2021 cephane biriktirdim, 70 ad roket ince ayar vs. zeta için yeterli olurmu?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Evet bu ekipmanınız ile Zeta kapısını kolaylıkla yapabilirsiniz.tabii ki yeterli olur elit kullanmanız şart değil gerekli yerlerde kullanırsınız X1 işinizi görecektir biraz zaman alır ama ..:)

iyi Forumlar.

5. nail1454

nail1454 User

Şimdilik birikmiş 700 gg var, bir yerde 2000 gg ye kesin açılır diye okumuştum, 700 gg + 50 000 uri ye açabilirmiyim acaba? Açıkcası sürekli talon kesmekten sıkıldım :)

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

1800-2000 Arası açılabilir fakat tamamen şans, daha az veya daha fazlasınada açılabilir net bir şey söylemek zor,şansınız açık olsun..

iyi Forumlar.

7. modum doğru diyor ama zetadan lf4 çıkmıyor yanlışlıkla yazmıştır :) havoç çıkıyor %33 ihtimal ve 30 tane en fazla yapman gerekebilir tamamlaman için :D benim önerim argeni 24 yapana kadar arge al sonra full paladium kas ve kapı aç haftada 1 kapı yapsan yeter :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2015
    nail1454 bunu beğendi.
  8. nail1454

nail1454 User

Teşekkürler, konu kapanabilir.

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

istek üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.