doğum günü 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PsYcHo81 tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PsYcHo81

PsYcHo81 User

doğum günü adlı bir etkinlik çıkarılsın kişinin kendi doğum gününde ona özel görevler verilsin yapanlarada lf4 havoc hercules veya iris özel gemi tasarımı arge puanı gibi ödüller verilsin.
    pilot profilindeki doğum günü kısmı değiştirilebildiği için kilitlensin.

kıyamet s moderatörümüz beni yanlış anlayıp konuyu kitledi herhalde ben kişinin kendi doğum gününden bahsediyorum binevi darkorbit kullanıcıya hediye veriyomuş gibi olur:D

Son düzenlenen: 14 Aralık 2013
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Ancak konunuzu biraz daha düzenlemelisiniz.Doğum tarihi oyunda değiştirilebilen bir uygulama bu tür sorunlara bir çözüm getirerek konunuzu geliştirebilirsiniz.

3. PsYcHo81

PsYcHo81 User

doğum günü adlı ilk konuda yazmıştım o kısmın kilitlenmesi lazım diye:D
    o kısmı okumadınız herhalde

4. Merhaba ,

Haklısınız yazıyı okuyunca genel olarak darkorbit doğum günü ile ilgili şeklinde anladım. Fakat herkesin doğum gününe özel gibi birşeyler eklemiş olsanız karışıklık olmazdı. :)

İyi forumlar.

5. PsYcHo81

PsYcHo81 User

forumda yeni olduğum için bazı şeyleri unutuyorum zamanla alışıcaz:D

6. KARANLIK

KARANLIK User

Herkes diğer konunuza bakmayabilir.İlk mesajınızı düzenlemelisiniz.

7. gelişirse iyi bir uygulama çıkar

8. Prophecy

Prophecy User

bu konuyu ben açmıştım

9. Merhaba ;

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.