Destek doğum günü kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P-O-İ-N-E tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P-O-İ-N-E

P-O-İ-N-E User

doğum günü kapısı gelcekmi gelcekse ne zamn

2. Merhaba ,

Darkorbit'in doğum günü her yıl Aralık ay'ı içinde kutlanıyor. Bazen doğum günü kapısı bazen farklı etkinlikler oluyor. Bu sene Aralık ay'ı içinde olacaktır fakat kapı mı olur yoksa farklı etkinlik mi şimdiden bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. P-O-İ-N-E

P-O-İ-N-E User

e peki 2014 ün aralğında kapı olmadı ne oldu

4. Merhaba ,

2 tür kapı vardı fakat tam olarak doğum günü kapısı şeklinde değildi. Bir tanesi basit olan yani düşük seviyedeki oyuncular içindi diğeri ise zor olan belli bir seviyenin üzerinde olan oyuncular içindi.

İyi forumlar.

5. P-O-İ-N-E

P-O-İ-N-E User

ee çok önemli bir şey sorcam yakın tarihlerde dondurucu roketlerin çıkma ihtimali varmı ?

6. Merhaba ,

Şu anda kullananlar varsa onlar biriktirmiştir. Sorunuza gelirsek tahminen kış aylarında çıkar çünkü Aralık ay'ında çıkmıştı diye hatırlıyorum.

İyi forumlar.

7. P-O-İ-N-E

P-O-İ-N-E User

tm dondurucu roketleri sormak için ayrı konumu açıyım yoksa burdad sorayımmı , ben bir daha çıkma ihtimalini soruyorum

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bir daha çıkar mı ? Çıkmaz mı , Bilemiyoruz Maalesef.

Buz Roketi , Daha önce Soğuk Dalga etkinliğine özel olarak çıkarıldı. Tekrar satışa çıkar mı , Kesin bir bilgimiz yok.

Beklemede kalıp , Oyunu ve Forumu takip ediniz.

Keyifli Forumlar

9. P-O-İ-N-E

P-O-İ-N-E User

kilitlenmesi uygundur

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.