doğum günü kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *AKINCITÜRK* tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. günaydın sayın modlar. doğum günü kapısını tamamladım şimdi fakat kronos kapı parçası gelmedi. kapıyı yapan herkezemi geliyor yoksa rastgelemi

2. Şansa veriyor olabilir.

Eskidende bi kapıda şansa veriyordu hangisiydi unuttum.

3. cevap alabilecekmiyim acaba :)

4. Merhaba , Kronos kapısı şansa bağlı değil gelmiştir sen fark etmemişsindir muhtemelen. Belki de emin değilim ama tamamladığın bir parçadan gelmiş olabilir yani zeta yapmışsındır ve zeta gelmiştir bir etkisi olmamıştır.

Aslına bakarsan 2. söylediğim cok mantıklı değil ama ufakta olsa bir ihtimal. Bence sen fark etmedin. Parça kesinlikle geliyor bana alfa ve epsilon geldi 2 kapıdan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2015
  5. Obezinho

Obezinho User

Şansı bağlı geliyor, bana bir kapıdan geldi diğerinden gelmedi.

6. 1 epilison 3 lambada tamamlanmamış vardı. gerisi tamamlanmış. doğumgünü kapılarından sonra hiçbir değişiklik olmadı aynı hala

arkadaş bi cevap verecek yönetici yokmu allah rızası için

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2015
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yapma fırsatı molmadı fakat eğer vermediyse şansa bağlı olarak kronos parçası verme gibi bir durum bulunmaktadır.

İyi forumlar

8. teşekkür ederim

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.