DOĞUM GÜNÜ KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve You°Ar£°M¥°©o®£ tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbitin yapmaya çalıştığı ama bir türlü beceremediği etkinliklerin arasında bugünkü hard kapı
    6 kere hard kapıda skulla geldim 6 sındada skullun gıdım canı kalınca oyun gitti ve patladım o kada beslme elit rsb vs boşa gitti sağol darkorbit bir şeyi eline yüzüne bulaştırmasan olmaz zaten TEBRİK EDİYORUM

2. darkorbitin ne suçu var burda anlayamadım

3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Öncelikle saygılı davranmanız da fayda var,

Eğer ki oyundan kaynaklı bir sorun olmuş olsaydı diğer oyunculardan da aynı şikayetler alırdık.

Diğer oyunculardanda aynı sorun şikayeti yaşanmış ise telafisi yapılır.

Telafisi icin supporta başvuruda bulununuz.

iyi forumlar.

4. kursat_822

kursat_822 User

ya su hardda skull nasıl kesılıyo dalıyorum sonra ıceler cıkıyo ıcelerı kesıyorm sonra tekrar skulla dalıyorum aynı sey oluyo en az 10 defa yaptm hala kesemedm yardım lutfen

5. yaw donma sadece bende olmuyor bütün serverde oluyor darkorbit yaptığı her etkinlikte oyunda donmalar oluyor. Etkinlik yapmayı beceremiyolarsa yapmasınlar o kadar x4 rsb ema insta boşa gitmez en azından

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası şuanda benim oyunumda bir kasma mevcut değil.İnternetinizden kaynaklı bir oyundan atma olmasın ?

Keyifli forumlar

7. Ben kapıda hiç bir sorun yaşamadım büyük ihtimal internetinde sorun vardır veya oyunda o anlık sorun olmuş olabilir.

Skull ben rahat yaptım icy falan hiç biri sıkmadı olduğum yerde kestim.

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Sorun oyun sorunu değil oyuncu taraflı olduğu için konu kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.