Doğum Günü Kapısı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Tata tarafından 14 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tata

Tata User

darkorbit in her doğum gününde bir kapı çıkardı galiba onuda kaldırdı

titans___ bunu beğendi.
  2. Oyuna girişte sorun yaşanmasın, lag vs sorunu olmasın yeterdi aslında. Kapı onların olsun.

3. titans___

titans___ User

Malesef oyun daha önce ki etkinliklerde kısmaya başladı malum oyun da ki botlara kıyamadı ban vermeye ve yüzsüzlük ile yeni hesab açıp botla kasılmaya devam ediyorlar tek ban gelmeli de oraya doğru gidiyor oyun , pişmişliklerinden oyun yönetimi buna mecbur kalır ve ben geçen sene ki hangi bandı hatırlamıyorum chate artık bot kullanamassınız dedim adam dövmediği kaldı neden kullanamıycaz kullanırız ne olcak ya ban gelir gemin gider diye demiştim de , ondan sonra param var satın alırım diyeni başkasına yazyordu ara ara banlardan sonra sakız gibi gemi var mı bildiğin diye soranlar ya da gemimi satmam için soranlar var da yok diyorum da bi kıtlık oluyor da öyle arayıp arayıp duruyorlar dilenci gibi duruma düşmenin anlamı yok ki paralarıyla rezil oluyorlar o banlanan gemilere ne kadar para harcadılar kim bilir yandı o gemileri de yıllardır aynı kafa değişmez merak etmeyin .

Tata bunu beğendi.
  4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Konu kilit.

Gerekli işlem yapıldı. Tekrar etmeyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.