Doğum günü kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 10 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu kutuların içinden neler çıkıyor bilgisi olan var mı?

Buz çıkıyorsa ona göre katlayıcı çekeceğim ;)

2. oben

oben User

katlayıcı çekmek dediğin 5 dk lık iş hele bi çıksın kutular görelim bu neyin telaşı.

3. Forumda konusunu da bulamadım.

Bilgisi olan?

4. oben

oben User

bu konu hakkında bilgisi olan olduğunu sanmıyorum ama test serverde buz roketi bonus olarak verdiler burdan hareketle ben çıkacağı kanaatindeyim hemde 3 sürer diye düşünüyorum.

5. ne zamandı bu doğum günü?

6. Aliens

Aliens User

Onu test edilen içeriğin Kış Etkinliği olduğu için verildiği kanaatindeyim. Ama tabii bunların işi belli olmaz. Genelde R-IC3 verileceği zaman onun kutuşarına Buz Kutuları denirdi, bence o kutuların gelmeme ihtimali yüksek.
    Bu gece; yani 11 Aralık 2006

7. BDR roketi verdi farklı olarak, başka neler var acaba?

8. Eco pet yakıtı uri felan çıkıyor.

Buz olsaydı iyi çöp.

9. gerçekten de içerikler traş. Yıl oldu 2020 hala R310 roketi veriliyor :/

10. R310 olmazsa İnvokeyi nasıl kesecez öyle deme...

11. Aliens

Aliens User

Vallahi doğum gününün bu kadar basit kutlandığı ilk yıl oldu sanırım. 11 Aralık genellikle büyük gün olarak görülür ve her sene yine bir derece iyi içerikle kutlanırdı. :) Artık şu R-310 roketini kutulardan değil, komple oyundan silin. Allah için, bu roket ne?