Geri bildirim Dolandırıcılık

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •NoThingLose• tarafından 4 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Son düzenlenen: 4 Haziran 2022
  2. WİNDOWS + SHİRFT + S TUŞU İLE O BÖLGENİN SS İNİ AL SADECE BU SEKİLDE İD N LİNKİN VESAİRE DEŞİFRE OLUR

•NoThingLose• bunu beğendi.
  3. Oyuncuların id lerini bilmek güvenlik riski taşımıyor ki, id sadece modların işine yarar.

Amiral34 bunu beğendi.
  4. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Resim ne yazıkki gözükmüyor tekrar paylaşır mısınız?

Saygılarımla,

Amiral34.

5. **CLİO**

**CLİO** User

supporta gönderilen şikayetlere bakıyormusunuz

6. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Supporta geldiyse o hesap kapatılmıştır. Dolandırıcılık dahilinde olan içerik paylaşımına taviz verilmemektedir. Ülke takımlarının elinde olan bir yetkidir.

7. **CLİO**

**CLİO** User

adminim benim sorunum ayrı bir puşing olayı var yazdım supporta ama çok detay istiyorlar bende de o beceri yok pilot profiline giriyorum nasıl yollayacam profili kısacası ticket te adı sıralaması herşeyi var ona bakabilirmisiniz di benim derdim

8. kaptan34

Detay olarak gereken; oyuncunun ID bilgisi veya profil bağlantısı o da yoksa aktif olarak kullanılan NİCK

Bunlar yeterli olur. Hiçbiri yok ise oyuncunun sunucu ve sıralaması da olur.

Sohbet bölümünde konu oluşturun bilet numaranızı iletin @Amiral34 ilgilenir.

coban-kedi bunu beğendi.
  9. **CLİO**

**CLİO** User

adminim çok tşk. ederim. adminimin dikkatine diyerek belirterek açtım sohbette

10. keşke TR adminlerin de bu yetki olmasa kötü bir durum

11. kaptan34

hesabınızı kapatmam da bu yetkiye dahil sonuçta Merkez Ekip temsilcisi ve Ülke Takım yetkilisiyim sayın polat. Nasıl desem yine zorluyorsunuz gibi gözüküyor. :)

Ne oldu o şaşalı sözde admin tanıdıklarınıza şahsımı sordurdunuz mu :)

coban-kedi bunu beğendi.
  12. bende diyorum niye bu kadar kötü adminler var balık baştan kokarmış neyse sizin gibi tecrübesiz biriyle yazışmak kendime hakaret etmişsim gibi hissediyorum.

sizinle derdim yok bu tür ifade kullanarak kendinize karşı kırşkırtmayın.

Son düzenlenen: 7 Haziran 2022
  13. kaptan34

Neyse forum kullanımınız IP dahilinde olmasa da ID dahilinde kısıtlanmıştır.

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konuyla pek alakası yok ama yeri gelmişken sorayım. :) Kaç euro veya kaç euro karşılığı kaç TL alıyorsunuz ? :D :)

kaptan34 ve .Happy. bunu beğendi.
  15. smoonrise

smoonrise User

Yukarıda konuşmaları ben mi yanlış anladım yoksa durum gerçekten vahim ve enteresan bir durum mu ?
    Eski yetkili görevdeki yetkiliyi manupüle etmeye mi çalışıyor kendi menfaati - istekleri yada avantajı için belkide klanı çevresi ts si dostları için yapıyor hatta aracılar üzerinde araştırma yapıyormuş belkide ortak çıkar arıyor yada bunlara benzer işler için uygun oluşumlar peşine düşüyor ...

Bu ülke takımında olmak cm mod admin vs herneyse rütbesi - vasfı bir siyaset aracımıdır , bir menfaat kapısımıdır yada bir otorite göstergesimidir kartvizit midir kişiler için ? haklı olan oyuncu birilerinin tanıdıkları ile ters düşünce haklı olsa bile haksız çıkarılma imkanlarımı elde edilmeye çalışılıyor birlerine özel imkanlar mı sağlanmak isteniliyor ?

Oyunun içindeki illegal bitti şimdi birde yönetimdeki illegal için mi birde madur edilicez ??? Nedir bu güç savaşı bu gücü elde etme dürtüsü .

16. kaptan34

Komik. :)

Olmayan kişilerden bahsetmişti arkadaşımız. Üzerinden zaman geçti de dürtüleri yine uyanmış sormuşken sormak gerekir.

Konunun kapatılması uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş