Kutlama Doların 4 Tl Olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 3 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki dolar 4 tl oldu hatta bu sene 4.50 ye kadar yolu var. 2.5 - 2 seneye yakın bir sürede 5 e yaklaşır. Sorun şu ki ülkede ihracat sıfır ülkeye para girmiyor ve bizim paramız afrikalıların parasıyla eş değer oluyor ?

Yani bu ne demek ?

Elin Amerikalısı doğum gününde 700-650 dolara iphone alırken burada 7.000 tl ye bir iphone x alabiliyoruz... Bunun vergisi de ayrı valla ne diyeyim para biriminin değeri düştükçe sinir olmamak elde değil makinaya kaç aydır ram ve ssd alacam alamıyorum sırf şu rezil durum yüzünden...

Hayır yani babamızında petrol kuyuları yatları jetleri gemicikleri yok ki ?

Valla ne diyeyim Allah sonumuzu hayırlı etsin ben şuna kızıyorum bizim para değerimiz neden gittikçe düşüyor sabit kalsa neyse ama her gün düşer mi bir para birimi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.