Doluşun Taktik Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KilltoLiveTR tarafından 3 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler öncelikle geminin özelliklerini yazayım.
    -Aegis Elite +Full LF3 +Full BO2
    -8 Irıs (5 Tane Demon Epic Design)
    -9 Level P.E.T. (Modül Protokol falan yok)
    -15 Arge (24 Arge Kalın Sıkmaya Gidiyorum)
    -Şuana kadar 1 Alfa Kapısı yaptum. Zeta parçası biriktiriyorum şuan.
    Şimdi sizden istediğim taktikler sırasıyla;
    1)24 Argeden sonra LF4 için Yeşil ganimet kutusu falan filan uri kasmak için 24 arge sonrası kutu argesi yapmam lazım fakat ilk 24 e dokunmıyacağım. 24ten sonrası için arge dizilimi önerirmisiniz ?
    2)Elimde hiç diroid düzeni yok. İlk diroid düzenimi burgu, elmas veya güve almayı düşünüyorum.Sizce hangisi ?
    3)P.E.T. için modül almayı düşünüyorum fakat ilk 3 level modülüm sizce kutu toplamamı olsun pala toplamamı ? (Kami demeyin premium alacak param yok :) )
    4)P.E.T 15 Level olunca kutu toplama protokolü dizlimi için kaç radar protokolü önerirsiniz ?
    5)Aklınıza gelen taktikleri yazın. Nelerim eksik neleri tamamlamalıyım ?
    Şimdiden hepinize teşekkürler :)

anakin5555 bunu beğendi.
  2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Birinci sorunuz için burayı inceleyebilirsiniz.

İkinci sorunuza gelirsek üçü arasında vuruşunuzu arttırmanız için burgu diyebilirim.

Üçüncü sorunuz da şuna karar vermelisiniz kutu mu toplayacaksınız paladium mu ?

Dördüncü sorunuz için 2-3 radar protokolü yeterli olabilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  3. 1)Sizin yaptığınız arge düzenini öncedende incelemiştim. Alınmayın fakat bu arge düzeni pek ilgimi çekmedi. Başka arkadaşların fikri varsa alabilirim.
    3)Şahsen çoğunlukla kutu toplarım ama o modülün kutu toplamada ne kadar etkisi olucak bilmediğim için paladium toplamayı düşünüyorum. 3. level kutu toplama modülünün protokolsuz verimi ne kadar ? Ve 2500 menzil derken ne kadarlık bi çaptan bahsediyoruz ?

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerine göre benim tavsiyem 24 argeden sonra savaş için kullanılacak argelere verebilirsiniz.

Argelerle ilgili ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsiniz. Verdiğim sayfayı inceleyin. Size uygun olabilecek argeyi yapabilirsiniz.

Galaxy kapısı olarak Zeta kapısına biriktiriyorum yazmışsınız. Bencede mantıklı bir seçim.

Zeta kapısından hem argenizi hemde yeşil anahtar alarak lf4 bulma şansınız var.

Droit düzeni olarak tavsiyem sırasıyla güve, burgu, kalp ve elmas.

Bu dördünü aldıktan sonra edineceğiniz tecrübeyle kalanını siz alabilirsiniz. :)

Pet modülü için Oto yağma ve Hammadde toplayıcı modüllerinin ikisini de alabilirsiniz.

Son olarak cubikon gruplarına girin, hızlı bir şekilde uridium kasarak geminizi geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

5. Valeyard Modum cevaplarınız için teşekkürler. Son birşey daha öğrenmek istiyorum. Sonra konuyu kilitleyebilirsiniz 2500 menzil 3000 menzil derken bu neye göre belirleniyor. Ayrıntılı bi konu varmı bunla ilgili ? 2500 menzil minimap te ne kadar bi alan kaplıyo ?

6. uzayl80

uzayl80 User

bence hem pala hemde kutu toplamaya gir ona göre ayarla kendini bikac taktikde ben vreyim zeta acmamışın sanırım bence ona agırlık ver havocları fulle vuruş güçün % 10 artsın sonrada sırasıyla ....
    epsilon kapısı x2 gününde lf4 kesin geliyo
    kappa kapısı herkül ve lf4 veriyo
    hades kapısı guruplara gir lf4 kazanırsın bunları halet önce tabi x2 günlerinde tamamlamaya bak 1 yerine 2 alırsın urini biriktirip lf4 leri geliştirmeye kullan derim

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Menzil dediğimiz şey pet modüllerinde geçerli.

Düşman bulucu, Oto yağma.. gibi modüllerin haritadaki petin gidebileceği sınırını belirtir.

Bu modüllerin 3 seviye olanları alırsanız daha çok işinize yarar.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.