donduk :((

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

kapıya girdim tolonlara geldim oyun dondu...tekrar girdim kapıdan başlattı haliyle yine gümm :(( oyundan çıktım 1 saat sonra tekrar girdim oyunda sorun yoktu kapıya girdim tolonların yarısına geldim oyun yine dondu ve ben yine güm :(( şimdi ben bu kapıyı yapamamışmı oluyorum...yoksa dark bu oyunu 1 saatte düzeltememiş beni yakmışmı oluyor??*...( bir kapıyı açabilmek için 1 hafta uğraştığımızı düşünün birde)

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyun donmaları internetinizin yavaş olmasından da kaynaklanıyor net geçmişi ni n az 2 güne bir temizleyınız tüm tarayıcılrdanda denıye bılırsınız bazı tarayıcılar oyunda sıkıntı yaratıyor örneğin ben chorume kulanıyorum oyun sıkıntılı gecıyor mozilla kulanıyorum oyun donma olmuyor flaşh pleirinizin en son güncel lini yuklersenız bağlantı sorunlarını gıderelıcektır

Keyifli forumlar

3. hazır konuyu bulmuşken bende yazim az önce lambda kapısında 3 canımda donma yüzünden gitti oynarken sorun yok internet hızı fılan demeyın kapılarda sorun var daha oncede 2 kapım gıtmıstı donma yüzünden lütfen bu oyuna para yatırıyoz düzeltin artık emeğe saygınız olsun ayıptır bılerek mi yapıyosunuz boşa gitsinde hırs yapıp bidaha para yatırsın diye..

4. Bende kapı yaparken sibelonitlerde dondu ve patladım.Ondan sonra korktum tabi baya zaman geçti yaklaşık 4-5 saat sonra tekrar denedim donma olmadı.Hala oluyorsa başka tarayıcıdan deneyin iş işten geçmeden önce .s

5. Arkadaşlar, Hitac etkinliği varken kapıya girmeyin.

6. modum kusura bakmayın bizde hiiiç sıkıntı yok oyunun ağzına ettiler etkinlikler zinciriyle bi oyuna girinde bakın burdan standart cevapları verip durmayın bize

7. Ben Alpha'nın son dalgasını yapacağım.Girmesem daha mı iyi olur ?

8. ben olsam girmezdim

9. Tamam ama geç bitecek bu etkinlik.
    Aman neyse o zamana kadar sarı canı fullerim 3000 pala toplar :) etkinlik bitincede kolayca yaparım.

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bağlantınız eyer düşükse genel olarak oyunda ağırlaşacaktır şuan ben gama yaptım ve hitaç olmasına rağmen bilgisayarımda öyle pek hizli deyıl ve vielesten bağlanırıyorum bağlantıyıda 3 dükan öteden alıyorum ve dükanlar kapalı olduğu halde kapımı çok rahat bi şekilde yaptım net geçmişinizi dvamlı temızleyın yoğun olarak net trafiğinden kaynaklanıyor

Keyifli forumlar

11. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

beyler oyun sabah 5 de resetleniyor zaten. yarın yapsaydınız keşke lag var oyunda hafif

12. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar oyun kaynaklı bir sorun ise 48 saat içerisinde kapı hakkınız geriverilir.Ancak siz şikayetinizi supporta yapabilirsiniz bizim yetkilerimiz forumla sınırlı oyuna müdahele edemeyiz.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.