Donma sorunu hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nedir bu kardeşim 50 tp şp vip katlayıcı cektik ama her 2 fkkda bir oyundan duşyoz yeterrrrrrrrr

GS›1095 bunu beğendi.
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu başlığınız mesaj içeriğinizi kısaca anlatacak şekilde olsun lütfen.

Donma kasma sorunlarını merkeze ilettik. Geçen açılan test serverin amacı donma kasma sorunlarının çözümü içindi ve olumlu sonuçlar alındı. Kısa süre sonra çözüleceğine inanıyorum.

İyi forumlar.

3. nedir bu kardeşim 50 tp şp vip katlayıcı cektik ama her 2 fkkda bir oyundan duşyoz yeterrrrrrrrr

KATALONYA bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Donma kasma sorunlarını merkeze ilettik. Geçen açılan test serverin amacı donma kasma sorunlarının çözümü içindi ve olumlu sonuçlar alındı. Kısa süre sonra çözüleceğine inanıyorum.

İyi forumlar.

5. Artık korkmaya başladım :( Ge1 birleşme olursa birleşmeden sonra bu şekilde olursa ne yapcaz :) muhtemelen en kalabalık server oldugu için birleşme en son olacak ama korkuları şimdiden başladı :(

6. Merhaba,

Önümüzdeki hafta içerisinde oyuna yeni güncellemeler gelecektir.
    Açılan test sunucularında gerekli sorun gidermeler yapılmıştır.
    Umarız birleşme olduğunda diğer sunucularda yaşanan problemler sizlerde yaşanmaz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.