Donma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _¯Ǥєηgнιѕ[ƙԋαɳ]™¯_ tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;

Sorunum şu şekilde Google Chrome İle Darkorbit'e Girdiğim Zaman Ana sayfa Donuyor ve Hiçbir Şekilde Sorun Düzelmiyor Oyuna Başlayamıyorum Farklı Tarayıcıdan da Denedim mi Oyun Çok Ağır Çalışıyor Bu Sorunu Nasıl Düzeltebilirim ?

2. İstiklal

İstiklal User

3. Bilgisayar Özellikleri;

4gb DDR3 ram
    500 gb hdd
    1 gb ekran kartı (hangi markaydı hatırlamıyorum)
    intel core i-3 işlemcili

İnternet Hızı;

Evet Oyun İçin Yeterli Olduğuna Eminim Çünkü Başka Tarayıcılardan Denediğimde Oyuna Giriş Yapabiliyorum.

Virüs Bulaşma Olasılığı;

Ne Kadar Bulaşma Olasılığı Var Bilmiyorum Esed Not32 Antivirüs Programını Kullanıyorum..

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yetkili arkadaşımın verdiği konuları incelemeniz gerekiyor.Oradaki çözümleri uygulamalısınız.

İyi forumlar

5. Hangi internet tarayıcılarını denedin ? Bence opera daha iyi bir dene istersen .

6. Merhaba ,

Flash player güncel değilse onu güncelleyip deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. darko_pro1

darko_pro1 User

Senin pcde bir sorun olmalı genelde bir sorun yok ama ana sayfaya geçişte bir yavaşlık oluyor geç açılabiliyor.

8. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz ve önerebileceğimiz şeyleri önerdik. Büyük olasılıkla PC , İnternet , Tarayıcı yada Eklenti ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorsunuz. Çünkü bu şekilde genel bir sorun şu an gözükmüyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.