Donma Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BOSBOZ, Jan 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BOSBOZ

BOSBOZ User

2 aydır oyun akşamları donuyor oynanılmıyor bi pazarımız var girelim grupça hades yapak takılak edek diyoruz ama boş 2 aydır hep böle donuyor artık yeter bi çözüme kavuşsun

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Forumda konu başlığının tamamının büyük harfle yazılması yasaktır. Bundan dolayı konu başlığınız tarafımca düzenlenmiştir.

Sizlerin 2 aydır yaşadığı sorunların farkındayız, bizlerde aynı sorunu yaşıyoruz. Sizlerden gelen şikayetler her hafta raporlara ekleniyor ve ilgili birime iletiliyor. Yetkili ekip donma sorunları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu sorunların artık daha fazla uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Sizlerin bu sorunlardan sıkıldığını ve çözüm beklediğinizi biliyoruz fakat sorunların çözülmesine kadar biraz daha sabır ve anlayış rica ediyoruz.

Ayrıca bu durumu daha hızlı çözebilmemiz ve sorunu daha detaylı anlayabilmemiz için sizden burada ki konuyu inceleyip, istenen bilgileri destek ekibine göndermenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

3. mod zeta kapısına atlarken oyun lagda bug da herneyse orda kaldı yarım saattirde oyuna bağlanmıyo sıkıntı nedir acaba

4. FANTOMARI

FANTOMARI User

biraz daha sabır ve anlayış rica ediyoruz. bu sabırlı bekleyiş bir kaç yıl alabilir onu sorun etmeyin.

5. sprand

sprand User

daha 2 aydır donuyor dur hele bi ilk yılını doldursun bu donmalarda o zaman bakabilirler

6. Bu nasıl bir donma anlamadım hareket edemiyoruz indirim paketi aldık hades yapalım diye bir tane hades yapamadım... Oyun iyice çöp oldu ne ilgilenen var ne halimizden anlayan...

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hesabınızda hala sorun mevcut mu ?

Sorun merkez ekibe defalarca iletildi. Bizlerde sizin gibi oyuncuyuz en kısa zamanda düzelmesini ümit ediyorum.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.