Donma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DENİZCAN tarafından 27 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DENİZCAN

DENİZCAN User

Oyun gitti ve zetada patladım,hakkımı geri verecekler mi acaba,1-2 günde flhas gidiyor ama clientiniz her harakette donuyor oyunun ortasında,savaşta patalyıp duruyoruz donmalardan

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Zeta kapınızı kaybetmeniz durumunda Support Takımından sorunu belirterek telafi talebinde bulunabilirsiniz. Oyunda genel bir sorun henüz raporlanmamıştır. Çözüm yöntemi olması adına aşağıda belirtilen işlemleri deneyebilirsiniz.
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S
    Ayriyetten: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download Klasör'ü içindeki çerez dökümanlarınıda silmeniz faydalı olacaktır.

İyi Forumlar.

3. DENİZCAN

DENİZCAN User

dediğinizi yaptım ancak girmiyor

4. ne oyunda genel sorun yokmu oyuna giirmiyor bunu genelimi kaldı

5. Oyunda genel bir sorun henüz raporlanmamıştır ? siz ciddi misiniz gemiler kapıda kaldı oyuna girmiyor bağlantı kuruluyorda takılı kalıyor sayfa

6. titans___

titans___ User

bu nasıl oyun para veryoruz bu hep bir sorun çıkyor indirim aldım geliştirme kısmı açılmadı dedim benim bu durum ne olcak telafi verildi benim indirimim için bir telafi de verilmedi bunları avrupa da mahkemeye verebilyoruz almanya da yaşayanlar dava açsa bizim adımıza vekalet verebilsek ben baya oyuncu olduğuna da eminim hani para alırken oluyorda oyun bu haldeyken verilir mi para? Net de zaten bedeva neler var malum avrupa da olan vatandaşlar yardımcı olamaz mı ?

7. Oyun leş gibi. Hades kapısında ephon çektim 4 saatlik şimdi oyun pert oldu haftalarca uğraş biriktir ephon çek oyun gitsin. yazıklar olsun