Bug / Oyun hatasi Donma Takılma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ETİLER-İST tarafından 27 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu hafta sonundan beri oyunda her akşam donma sorunu var. Artık saçma bir şekilde komiğime gülüncüme gidiyor bu acınası darkorbitin durumu. Yıl olacak 2019 biz hala donuyoruz :dd Oyuncularına gereken önemi vermeyip oyuncuların ceplerindeki parada olan bu darkorbit zihneyitine karşı malesef yapacak birşeye gelmiyor elimden tek 1 şey dışında. En sonun da hesabımı silip oyunu bırakıcam durum bunu gösteriyor.
    Burda her soruna *** aynı cevapları veren samimiyetsiz adminlerden modlardan da bıktık. Bir sorun itinayla devam ediyorsa demekki elinden geleni yapmayan çalışşan bir yönetim vardır. Yani bu ayıp darkorbit türkiye yöneticilerinin ayıbıdır. Bizim hakkımızı savunamayanların ayıbıdır. Ne zaman yüzümüz gülecek bizim ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Kasım 2018
    marsisdağı ve ШĪИĆĦΣSŦΣЯ bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat edin, mesajınızı düzenledim.

Bir oyuncu olarak durumun nasıl can sıkıcı olduğunu biliyorum. Lakin bizler- Darkorbit Türkiye ekibi olarak oyuna maüdahele eden yazılımcılar veya sunuculara fiziksel olarak müdahele eden system adminleri değiliz. Buradaki konuda durumu özetleyen bir cevap verilmiştir. Lütfen inceleyiniz.

Bunun dışında yaşanan lag sorunu teknik ekip tarafından incelenmektedir.

İyi forumlar.

3. Modum senelerdir olan bu sorun karşısında sizin düzeltme açısından bir yetkinizin olmadığını ben de biliyorum. Yani benim yazdıklarımdan bunu anlayıp bana bu tür cevap vermeniz beni üzdü. Ben hakkımzın yeterince savunulmadığını yani bizi iyi temsil edemediğinizi belirtmek istedim. Gereken çabayı verdiğinizi düşünmüyorum. Ve çok saçma olan bir durum daha var. Örnek verecek olursak; diyelim ki ' X' şehrinde bomba patladı yada sel oldu yada büyük bir yangın çıktığında o ' X şehrinin sorumlusu kim ise sorumluluğu üstlenmek zorundadır gereken önlemi vb. seyleri yapmadığı yada eksik yaptığı için sorumluluk ondadır. Ne yapar sorumlu, sorunun çözülmesi için ve ileride de bu tür şeyler olmaması için teminat verir, istifa eder en basiti özür diler. Yani sorumluluğu üstüne alınır.
    Ama görüyorum ki sizde sorumluluk sahibi olma gibi birşey yok, suç hiçbir zaman sizde değil, bunları görüyorum. Yine tekrarlıyorum donma sorununu sizin çözmenizi düzeltmeniz için yetkiniz olmadığını biliyorum,sonrası için elinizden geleni yapmadığınızı yada eksik yaptığınızı düşünüyorum.
    Çok üzücü

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhab,

Az önce belirttiğim konuda yazıldığı gibi bizler sorunları merkez ekibe sadece rapor edebilir, bildirebiliriz. Üstlerim donma sorunu başlardığı ilk anlardan sorunun farkında idi ve merkez ekibe bu durumu çok kısa sürede birden fazla şekilde rapor etdiler, iletdiler. Onlarda görevin yerine getirdi. Bundan sonraki süreçte sadece teknik ekibin sorunu çözebilir.

İyi forumlar.

5. nonono20

nonono20 User

Kapalı bir anlatımla siz de teknik ekibin üstündeki sorumluluğu yerine getiremediğini dile getiriyor ve fark ediyorsunuzdur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.