Donma ve lag sorunu hk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeter artık düzeltsin şu oyun zevk almaya giriyoruz sinir hastası oluyoruz pazartesimi ne zman düzeltilcekse düzeltilsin bıktık artık milletin şikayetlerini önemsemiyorlar heralde yazıklar olsun

2. 2 gündür terror kapısı boşu boşuna patlıyor...

3. oyun donmalarından bıktık artık iyice oynanamaz hale getirdiniz oyunu zamanımızı çalmaktan başka bişey değil terör kapısında 5 hak vermişsiniz 5 değil 100 olsa yine yapılmaz lanet olsun harcadığımız zamana herşey boşuna gidiyor güçlendirici vs nerde kaldı oyuncu hakları ancak keseyi doldurduğunuza bakarsınız bir işe yaramayan do ekibi

4. ikiz07

ikiz07 User

beceriksizlikte bir numara kim deseler akla darkorbitten başka bişey gelmez

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Yaşanan sorunların farkındayız ve çok'da iç açıcı olduğu söylenemez ama bize gelen üzere size aktarabileceğim iyi bir haber var pazartesi oyundaki donma kasma kopma gibi sorunların çözüleceği yönde lütfen sabırlı olalım.

Keyifli Forumlar.

6. DeMoNs

DeMoNs User

Bağlantı koptu hatası yüzünden zetanın son böümünde 3 kere patladım her girişimde devourer 0 lanmı olarak geliyo bütün yaratıkları baştan çıkartıyo 3 kere 0 landı -Scorcher- 30 tane kestim sepromum ve elitim gitti dünya kadar gemini hali zaten vasat gidip telafi ödülü diye % bilmem kaç tp şp veririlerse yazıklar olsun bu D.O te

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yarın öğlen yapılacak güncelleme sonrası oyunda çift kapı ödülleri etkinliği olacaktır. Yarın yapılacak güncellemeden sonra sorunlardan arınmış bir şekilde kapınızı bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

KATALONYA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.