Donma.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FoRcedCapTain(miT.) tarafından 17 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun yine donuyor. Kapıda yaratık kesmeyi geçtim patlamamaya çalışıyorum kaç dakikadır. Donma yüzünden patladığımızda acaba DO ekibi sorunu kabullenip çözüm mü üretecekler, yoksa görmezden gelip hakkımızı mı yiyecekler her zamanki gibi...

2. LİDYALI

LİDYALI User

Gine bir rezillikle karşı karşıyayız insanların en çok zaman geçirmek için uygun oldugu günde ve saatte oyun donuyor oynanmıyor

ferhatgunbeldek65 bunu beğendi.
  3. GÖLGE

GÖLGE User

yavv arkadaşlar nedir gene bu hergece oyun donuyoo..ben geceleri oynuyorum fakat günlerdir oyun bozuk..gitgide çöküyor oyun bi yerinden tutun artık..

4. sabah 8 gibi oyun yeniden başlıyor sistem resetleniyor

5. Pazar günleri x2 ile birlikte genelde yaşanıyor bu sorun ilk saatlerde, ilerleyen saatlerde biraz daha düzelecektir. Buna en kısa zamanda çözüm bulunmalı bence de, hele ki sunucu birleştirme gibi bir gündem varken bu problem atlanmamalı. Yoksa pazar günü hiç birimiz oyuna giremeyiz.

6. TlgKn

TlgKn User

paramız ile rezil oluyoruz... mahkemeyemi versek dark ı ne yapsak bilemiyorum artık.. kafada deli sorular.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.