donma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _***wArgAmEs***_ tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu oyunu bi gün ağız tadıyla oynayamayacakmıyız!!! x3 çıkar cephane cıkmaz jackpot öncesi oyun gider millet falconda uri tp şp kasma rekoru kırar bu günde çok şükür örneğin 4 6 yaparak lazer attğında oyun donar bu nasıl bir sistemdir nasıl bir oyun yönetimidir anlamıyorum paramızla rezil olmak sözü tam da burda karsılık buluyor...

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnternet kaynaklı donmalar çok yüksek kullanmadıysanız maxton tarayıcı indirip denemenizi tavsiye ederim ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten iyi deneyiniz lütfen.

3. kardeşim benim ekran kartim yok inan benim oynadiğim şartlarda oynasan oyunu bırakırdın halinize şükredin

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Daha sakin olunuz. Oyunun açıklarından faydalananlar zaten gerekli cezayı alacaklardır. Sizler bu kişileri bize bildirerek yardımcı olabilirsiniz. Bilgisayaranızın ve internet ağınızın yeteri kadar performansa sahip oluğundan emin olunuz. Online oyunlarda internet ağınıza bağlı donmalar ve sistemsel açıklar hep bulunur. Teknik ekibimiz bunun için uğraşmaktadır emin olunuz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

_***wArgAmEs***_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.