Donma !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(HIT€CH)- tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Oyunda dün böyle bir sorunum yoktu fakat bugün girdiğimde donma sorunu ile karşlılaştım heleki 5-3'te gemi yarım saate 1 palladıum topladı chrome kullandığım için flsah player güncel bilgisayarımın teknik özellikleri
    8 Gb Ram 2 Gb ekran kartı İntel i5 işlemci (3.4GHz) oyun oynarken sadece oyun anasayfası ve oyun sayfası açık aynı zamanda Game Booster programı kullanıyorum bu sayede arka planda çalışan program sayısı yarı yarıya iniyor !

şimdi ne bahane uyduracaksınız merak ediyorum ha geriye internet kalıyor internet hızımda hiç bir sorun yok internetimi karalamayın ! hadi sizleri gündemdeki bahaneniz ile bekliyorum !!!

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Oyunda bir teknik aksaklık olmuş olabilir çözülmesi için teknik ekip uğraşıyor lütfen sabırlı olunuz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.