Donuk Labirent

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 27 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - 2 Kappa açtım (0 Hercules) ve her kapı 230k ile anca açıldı. (indirimli)
    - 100k uridium ile kutu açtım 2 tane nano kondansatörü+ işime yaramaz bir sürü kablo çıktı. 2 tane hibrid işleyici lazımdı bana hiç çıkmadı.
    - Tek kazancım 1 tane prometheus oldu.

Ne bu şimdi ?

Bol bol uridium veriyor gibi gösterip aslında hiçbirşey vermiyor olmuyor mu ?

Arkadaşım etkinlik boyunca 7 tane zeta açtı hiç havok çıkmadı. Siz birşey kazandınız mı ?

Tavsiye : Kazandığınız uridiumu Etkinlik bittikten sonra kullanın.(Şans oranı düzelince)

Son düzenlenen: 27 Aralık 2020
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Havoc %33 Herkules %27 oranında çıkmaktadır. Kapıları ne kadar çok tamamladığınızdan bağımsız olarak işleyen bu oranlar ve açtığınız kapı sayısı sadece biraz şanssız olduğunuzu göstermektedir :( . Etkinlikten sonra veya önce kapı yapmanız sadece bir totem niteliğinde olduğunu söyleyebilirim.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden ve etkinlik sona erdiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.