Dost ateşine bir son verelim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spark™[YiKi] tarafından 8 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dost Ateşi Durdurulsun

1. evet

oy sayısı 18
    94,7%
  2. hayır

oy sayısı 1
    5,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sanırım sizde benimle aynı fikirdesinizdir dost ateşi durdurulsun konusunda oyunun tüm yapısına zarar veren bu sistemin düzenlenmesi gerekiyor örneğin farklı şirketten baskına gelen bir oyuncuya destek veren bir aynı şirket oyuncusu yada birden fazla aynı şirket oyuncusu sizede denk gelmiştir bize kırmızı olan oyuncuya saldırı başlattığımız anda dost zannettiğimiz oyuncular tarafından ateş altına alınıp imha ediliyoruz ve bizim dost ateşi açan gemiye karsı atak yada sonrasında bir telafi durumumuz söz konusu değil eksi seref ve kredi ile ceza almışızdır cogumuz önerim şu: şirket haritaları içinde aynı şirketten oyuncular birbirine ateş edemesin pvp haritaları ve klan savaşları hariç ... oyun içinde huzur barış ve daha güvenli bir ortam oluşacağı kanısındayım tesekkürler

bu konuya ilgi neden bu kadar az anlamadım sanırım ben hariç herkes durumdan menmun :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2017
  2. Katılıyorum sana tr1 vru da çok kisi var oyle

3. bende katiliyorum ama onun icin klan sistemi guncellenmeli klan uyeleri ayni sirketten olmali ornek vereyim tr5 in saglam kilanlarindan bi klan her sirkette adamalra sahip ve her sirketten adamlariyla dos dusman ayirt etmeden kesiyorlar eksi seref dertleride yok cunku oncesinden size dusman olan vurdugu icin imha dusmana geciyor boylelikle - seref de yemiyor yani biraz zor bir is yada daha dogrusu ugrasmazlar bununla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.