Dost Düşmanlığına Yeni bir sistemle Son vermek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Herkes biliyorki oyunda dostunuzu keserseniz - şeref yiyorsunuz fakat az şeref yediği için adamın umrunda -100 şereften ne olur veya - 200 4-5 tane kristallon keser telafi ederim der olur biter Ancak benim düşündüğüm sistem şöyle

1. Dost gemiyi kesme - 3.000 Şeref
    2. Dost gemiyi kesme - 6.000 şeref
    3. '' '' '' - 12.000 şeref
    - 24.000 şeref
    - 48.000 şeref
    - 96.000 şeref

Böyle böyle devam etsin maddeleri yazmadım gerek yok yani böyle sürekli azar azar katlanacağına biraz Fazla Fazla katlansın bu dediğim - olayı Klan savaşları için geçerli değildir Emin olun böyle bir sistem uygulanırsa oyunun Adaleti biraz daha artmış olur ve kimse kimsenin canavarını vs çalarak kimsenin hakkını gasp etmiş olamaz

2. Sadece şeref değil rütbeyede etkisi var. Ben cubime sıkanı keserim o kadar elit harcıyom sen iki lcb sıkıp 100 uri alacaksın ha ? -1

3. WolfTR

WolfTR User

Kardeşim ozaman kris kesiyorum veya başka bir oyuncu sibelon devo kesiyor diyelim oda sonuçta bir cephane harcıyor bir roket harcıyor daha sonra biri geliyor önce onu patlatıyor sonra canavarını kesiyor adamın hakkına gasp etmiş oluyor ama sen nediyorsun ben cubikon keserim diyon tamam tek kesiyorsun ama cubine saldıranı patlatmak zorundamısın hayır şöyle olur x4 sıkarsın gider daha sonra inadına vurur o ayrı ama dediğim gibi ben kristallon kesiyorum mesela canının %80 düşmüş en az 60-70 tane Eco-10 Sıkmışım adam gelmiş çalmış benide patlatmış direk hakkıma gasp etmiş oldu ayrıyetten cubikonuda herzaman tek keseni görmedim genellikle parti yapılıyor

4. CİLΛ

CİLΛ User

şeref gitsin fakat o kişi onceden bize sıktıysa ne yapıcaz kessek bizden şeref gitcek bide 96k şeref felan çok değil mi

5. WolfTR

WolfTR User

Kardeşim katlanıyor kestikçe ders olsun diye 96 k ya çıkıyor 3,6,12,24,48,96 şeklinde

6. Sen öyle sanmaya devam et

7. Sana önceden sıkan kişiye sıkarsan +tp ve şeref alırısn şimdiki de böyle zaten.

8. CİLΛ

CİLΛ User

sıktıktan hemen sonra değil örn 1 saat önce fln

9. Benim cubim demen çok saçma gelip seni kessem benim cubim diyebilir misin gene

10. **CoLa**

**CoLa** User

Hayır bazen kestiğim npcleri calmaya calısanlar oluyor ve ben bunlara buyur kardesim ben gücünü indirdim sen ödülü al mı diyeceğim?

11. biiri sıkarsa bize 1 gun boyunca kesersek + şeref alalım birde klan giren biri 1 ay boyunca çıkmasın ama girdiignde para alınıyorsa o ay oyuncada alıncak alınmıyorsa sonradan alınmıcak

12. pardon ya cubikon sadece size özel konulmuş npc midir ne alaka ben tek kesiyorum elitliyorum diye madem tek kesilecekti cubikon o zaman neden DO cubikonu herkese tp,şp, ve uriyi herkes paylaşsın diye yapmış sen ne kadar akıllısın öyle yav cubiyi bende tek kesebiliyorum hiçte zorlanmadan x2 ile ama gidipte cubi kesmiyorum kesersemde gece geç saatlerde sen herkesin online olduğu saatte kesersen herkeste sıkar seninde cubime sıkanı keserim deme hakkın olamaz.

13. sen öyle sanmaya devam et

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Gayet mantıklı bir fikir ama 3000 den başlamamalı bence çok fazla 2 k olabilir sonra 4-8-16-32-64...

15. herkese paylaşmasının sebebi eskiden grup diye birşey yoktu ve eskiden cubi çok çok zor gelirdi bizlere 20-30 kişi girerdik en az.... bu kadar kişinin ancak kesebildiği bir yaratık bir kişiye yazarsa kargaşa çıkar doğal olarak gereksiz bir yaratık olurdu.. artık tek kesebiliyoruz hatta rütbe kasanlar kalkansız güve ile bile kesenler oluyor. hani artık cubi bi kişiye yazsın da istemiyorum cubi kavgaları eğlenceli oluyor :D

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Üslubunuza lütfen dikkat ediniz.

İyi Forumlar

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.