Dost gemiler ve pala

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Palladiumda kendi şirketinden birine saldırma kalmalı mı ?

1. Evet kalmalı, gözümün tutmadığını keseyim

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Hayır kalmamalı, diğer arkadaşlarada kasılma şansı verilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar bildiğimiz üzere oyunda iyice gelişip elit olmak için palladiumdan bir geçmemiz şart,ancak bugün tr3 serverında benim yanımdaki bir adam başka bir adamın petini kesti ve suç bana kaldı,böylece hem bir ton küfür ve hakaret görüp üstünede kendi şirketimden bir klandan x4 ile zalimce katledilmek durumunda kaldım.

Benim gibi madurlar elbetteki vardır,şimdi söylemek istemiyorum ama baba parası yiyen 12-13 yaşındaki çocuklar bile klavyede cengizhan kesilmeye başlamış.(ben karşıma gelenden bahsetmiyorum sonuçta görmediğim insanın yaşını bilemiyorum)

Diyeceğim o ki, yani heryerde olmasada en azından şu paladiumda kendi şirketine saldırma durumu olmasın

Not: Konu başka açılmışmıdır bilemiyorum sonuçta fikir havuzunda çok konu var ve bakamadım

2. Kalkmamalı bence yani kendi şirketinden birine sıkmamalı insan o ayrı.. Lakin bence senin içine düştüğün gibi durumlar ancak şöyle engellenir PET kesildiği anda kimin tarafından kesildiği seyir defterinde yazmalı bence ankete bunu da eklersen daha iyi olur

3. Captivity

Captivity User

Cevabına saygı duyuyorumda burada çok çelişki var hem kimse kendi şirketinden birine saldırmamalı diyorsun ama bir yandanda kalkmamalı diyorsun ne gibi bir faydası olabilirki kalmasının onu anlamadım

4. Savaşta olan klanlar var kendi şirketinden birine sıkamadı mı anlamı olmaz işin 5-3 hakimiyet kurulmak istenen bölgedir her zaman büyük klanlar da çokşirketli klanlardır.. Sen yasaklansın diyosun bende diyorum ki yasak gelmesi mantıklı olmaz ama adam durduk yere kendi şirketine sıkmamalı ''SIKAMAMALI'' değil yani.. Otokontrolden bahsediyorum

5. Captivity

Captivity User

Neyse kardeşim cevabın için çok sağolda boşversene 7 yıldır canı sıkılan bize x4 atıyor sende savunduğuna göre para yatırmışsın belli ama darkorbit para yatırmayan oyunculara ' besleme' gibi davranmaya devam ettikçe ve kendi şirketimizdekilere öldükçe oyunun sonuna bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum :)

Neyse sabah ola hayrola diğer arkadaşlarında yanıtlarını bekleyeceğim

6. Canım kardeşim ben savunmuyorum sen anlamadın sanırım :D 2011 den bu yana oynuyorum kendi şirketime petimi kesseler dahi saldırmadım beni kesmek isteyen 2 gemiyi kestim o kadar :D Fikrini geliştirmeye çalışmıştım sadece o kadar ama belli canını çok yakmış kendi şirketlerin o yüzden su anda fevri konusuyosun.. neyse ben fikrimi yineliyorum PET i kimin kestiği seyir defterinde görünsün ki biz de bilelim dost kim düşman kim.. hee para yatıran yada yatırmayan diye sınıflandırman da hiç hoşuma gitmedi. Bu seni zerre kadar ilgilendirmez tarafsız bir şekilde yorum yapmaya çalıştım o kadar..

7. Captivity

Captivity User

Bende yanlış anlaşıldım sanırsam çünkü sınıflandırmayı yapan ben değilim her iki tarafta eşit olucaksa zaten kimse oyuna para vermezdi ben sadece araya konulan uçuruma biraz deyindim.

8. Merhaba ,

Bölümde sabit konu var ve kimse incelemiyor. İlk olarak benzer yada aynı tarz konu var mı diye bir araştırınız.

Bölüm içinde önceden açılmış konular var. Açık olanlardan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.