Dostlar kutu argesi mi? Kasılma argesi mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Y3N1LM3Z tarafından 2 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Y3N1LM3Z

Y3N1LM3Z User

Dostlar gemim daha çok yeni ve hızla gelişiyor. Arge konusunda bir yol belirlemek istiyorum ama tam karar veremedim. Kutu toplama işi biraz zaman alıyor fakat zamanımın çoğunu yaratıkları keserek geçiriyorum. Gemi yeni olduğu için kapıları falanda yapmak lazım. Anlayacağınız arge konusunda biraz kararsızım. Bu oynayış tarzına göre arge önerisi istiyorum. Teşekkürler.

2. arge için ilk kalın sıkma yapılır oda 24 arge ister iyisi bu 21 argede de olursun ama kalkanın zayıf olur ilk hedefin kalın sıkma sonra yaratık argesine gecersin cok fazla önemli değil bence kutu argesi her yonden avantajlı ama sen bilirsin oda 43 argede tam olrak ulaşırsın

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Argeler hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Örnek bir arge verecek olursam;

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Yaratık kesiyorsanız ek olarak roket uzmanı ,uzaylı avcısı ,ayarcı 5/5 olarak düşünebilirsiniz.

Burada bir arge demo programı var onu indirip deneme yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. Kutu argesi ile 70k kasıyorum günde 12 saat filan soğuma süresi olmasa 100k olur o tabi protokellerim filan tam bence kutu argesi sonra bozarsın

5. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Kutulardan gelen uridiumlarda toplamak veya ne kadar toplayacağınız sizin oyundaki online sürenizede bağlı ama ilk önce kalın sıkma argesi yaparsanız daha iyi olur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.