Dostlarım okuyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gollum003 tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gollum003

gollum003 User

Kardeşlerim,

Normal vakıtlerde oyuna gırmıyorum türkiye 6 sunucusunda mmoyu çok basıyorlar kastırmıyorlar çunki,

Şimdi elimde 80 tl lık epinim var, x3 uridium etkınlıgınde kullanmayı planlıyorum,

Gemim leonov

16 lf3, 3 iris,3 flax 1 irisde acık arttırmadan alıcam,

Bo2 kalkanlarım full

6 level petim var ( toplama modulu var )

Spearhead gemim var,

Aegis alıp leonovun yerıne koymayı dusunuyorum. sizce ne yapmalıyım ?

2. Doğru bir fikir, Sperhead ile pala tolparsın, aegis ile kapıyı yaparsın :)

3. gollum003

gollum003 User

:) bazıları ekıpmanın yetersiz diyor, kardeşim bu arada birlikte klan kuralım istersen ? biz 4 5 kişiyiz günlük en az 12 saat online biryerlere varabılırız. :)

4. Savaşırken çok rahat kasıldığım bir klanım var, gidip 2-6da cubi kesiyoruz. İşte biz bile gidip orada kasılabiliyorsak bu yüzden eic olmayın diyoruz :) ben sizi kasabilirim grupta durmam uri size gider :)

5. gollum003

gollum003 User

harika olur dostum :) bende kalkan dp falan basarım yarın aegısle :)

6. Kasarım derken sadece sizi ha aramıza pek almazlar sizi ama arkadan yetiştirip sizi bu yaz dönemi boyunca iyi bir gmei çıkartacağımı düşünüyorum. Şimdi tamamen ırısa odaklanın. Ben sana 1-6'da tallon keseceğim. Ondan sana her tallonda 400k credi gelecek. Böyle ırısa kasacağız.

Klanca kasmaktan kastettiğim klanca kasarsam sizi başlangıç haritalarında kasarım hemen hemen pek karışan olmaz.

7. gollum003

gollum003 User

harika olur, 4. ırısı bu gece alıcam 4 tane kalır gerıye 2 kredıyle alırsam 2 de uri çekip alırım :)

8. Tamama ben kaçar.

9. gollum003

gollum003 User

selametle dostum, :) oyundan eklersın nıckım forum ıle aynı

10. sen daha öncede bi konu acmıstın 225 bin uri cekicem diyodun aegisi ozaman soledım almadın şimdi alıcam dıyon...

11. gollum003

gollum003 User

evet o zamanlar ıtemlerı aldım çunki :)

12. 80 tl le nolucak kardeş benim ekipmanlarım full Aegis Citadel sperhead bütün gemielr var herşey full bo2 20 tane bi havoç eksik 3 tane dizcem onuda petde aynı şekilde full mmolardan kasılamıyonki elit bırakmıyolar 5-3 dede rahat yok cubidede sen oyuna 80 tl yatır ne deyişcek cubi yada 5-3 yine giremicen. sen golisin galba 4 k vuruyosan 3250 düşer aegisle pek bişey yapamasın sen

13. gollum003

gollum003 User

dostum, su an leonov ve spearhead ım mmo şirketindenim, en azındanda bırazcık olsa hesabı toplamak amacım

14. önceki açtığın konulardan birine bakarsan aegis aldıktan sonra neler yaptığımı görürsün aegisi al gerisi gelicektir..herşeyi krediyle yaparsın boşuna diğer itemlere uri vermişsin

15. gollum003

gollum003 User

dostum 16 lf3 8 bo2 kalkan var yetıcekmı ? 3 ırıs 4 flax 4. irisi bu gece alcam acık arttırmadan.

16. elindeki ekipmanı hangi gemıye takarsan tak 2 devo keser tamır olmaya gıdersın,aegis almıyosanda ticaretten bi goli al cubiye git,en ıyı kasılma yerı cubidir,

17. gollum003

gollum003 User

cubıyı bu ekıpmanla nasıl keseyım ?

18. TEk değil, bissürü kişi var cubide... Gel gidelim bi bak...

19. gollum003

gollum003 User

hadı gıdelım o zaman :D forumda sohbete geç :)

20. KARANLIK

KARANLIK User

Lf3 sayınız ve bo2 sayınız hem geminize hemde diroitlerinize yetecek sayıda olmalı.Şuan iris ve lf3leriniz eksik bo2 sayınızı bilemiyorum.Onları tamamlamalısınız.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.