DOSUPERSUNDAY Kodu Sorunu Düzeldi mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 5 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Yoksa hayla devam mı ediyor? :)

2. Az önce denedim olmadı. Bakın zaten verilen pek birşey değil ama önemli olan bu hataların sürekli olması. Yılbaşı içinde söylendi bir kod ancak kimse alamadı. Böyle sorunlar devamlı oluyorsa oyunun ne kadar kötü yere gittiğini gösterir. Modlar sürekli olarak iletiyoruz diyor ama bir sonuç veya ilgilenen yok. Oyuna para yatıran biri olarak açıkcası beni tedirgin ediyor bu durum.

3. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Maalesef hala devam ediyor. Teknisyenlerimiz uğraşıyor fakat bugün düzeleceğini sanmıyorum. Kodun iadesi yapılabilir bu konuyla ilgili bir bilgim yok.

İyi forumlar.

Mcqeen bunu beğendi.
  4. Mcqeen

Mcqeen User

Almanya daki ekip bakıyor bu işlere :) Türkiye deki ekip sadece bildiriyor ne yapsınlar. Almanlar yatıyor galiba.

5. Biliyorum lafım onlara değil zaten. Genel olarak ilgisizlik var ondan bahsediyorum

6. MERCIFULL

MERCIFULL User

sayın admın ne zaman düzelir ve kodlar telafisi kesin olarak olacakmı

7. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Kesin olmamakla birlikte perşembe günü düzelme olasılığı var. Kodların iadesiyle ilgili en ufak bir fikrim yok.

İyi forumlar.

8. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Kodu kullanabilen var mı aranızda ?

9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Diğer çalışmayan kod zamanında da demiştim şimdi de diyorum;

" Daha basit bir kod dağıtımını bile gerçekleştiremeyen şirket server birleştirmeye çalışıyor. " ( 2 Oldu bu )

Bakalım daha neler göreceğiz.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  10. MERCIFULL

MERCIFULL User

kodların iadesi gerekli bence admın bu konuda çalışma yapmanızı umuyorum iyi geceler dilerim

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu maduriyeti mutlaka giderirler diye düşünüyorum merak etmeyiniz :)

İyi Forumlar.

12. MERCIFULL

MERCIFULL User

teşekkür ederim modum iyi geceler

13. Mcqeen

Mcqeen User

Güzel hediyeler vardı kodda umarım telafisi olur.

14. Alışverişte arka arkaya teklif verdim fakat benden kod girmemi istiyor ve ortada girecek kod gözükmüyor. Teklif veremiyorum 1 gündür.

15. hiç sanmıyoruz sayın modum

16. Darkorbitin ne zaman doğru işi oldu ne gerek var koda önceden olduğu gibi maillere bağlantı gönderseniz olmuyormu sanki

17. DraydiBoy

DraydiBoy User

Discort da açıklama yapıldı. Sorun ya kodun kullanılması için süresini uzatacaklar yada oyuna giriş yaparken verilecek.

18. Bu kupon kodu çok güzeldi aynısından istiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.