Destek DOSUPERSUNDAY kodu sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 4 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aria

Aria User

Bugün girilmesi gerekiyor, ancak "Hata: Captcha code invalid" falan diyor. Kod kırmızı yanıyor.

Ne zaman düzelecek, yılbaşı günüde aynı durum oldu. Kod giremedik, adminler arada kod kaynattı. Bu kod bana lazım bugün, 200 GG'ye kapı açabilirim... Acilen lazım..

Lütfen çabuk düzeltin veya ödül yollayın :)

Umarım düzgün açıklama yapılır. Sabah sabah girdim baktım, olmadı, aksam mı açılacak...:=)

2. OLMAZ BOŞUNA UĞRAŞMAA

3. Aria

Aria User

Neden? Yabancılar kullanıp bize yok mu? Sende üstüne körükle gitme, boşuna boşuna senin gibiler yüzünden zaten arada kaynatma profesörü oldular. Tabii ki ben bu kod alırım, support yaza yaza sabah aksam, kod ödülünü zoraki elde ederim... yılbaşı gibi bunu da zorla alırım. Bir defada olsa kod girek versin ödülü diye uğraşıyoruz :)))

Shadow.sword bunu beğendi.
  4. Bende deneyim bi kodu işe yarayacak mı

5. Soyuz*

Soyuz* User

bendede olmadı böyle saçmalık görmedim

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

BURADA duyuru yapıldı. Lütfen sorunun düzelmesini bekleyiniz.

İyi Forumlar.

7. Modum kesin bir tarih var mı peki çözümle ilgili

8. tarihi geçtikten sonra ne kıymeti kalcak modum

9. legendw.

legendw. User

Ses seda yok daha

10. Aria

Aria User

Kod süresi geçti, bakalım telafi olarak napacaklar. Üye değil, yönetim hatası, telafisini isterim. RSB ve GG sayısı fazla. Lazım^^

11. Kebirifai

Kebirifai User

Bu kodun içeriği nedir?
    Bilen var mı?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.