Destek Dosya İndirimi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 30 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Dosya indirimi gelmiş sonunda 50k urim var leonovla 1 saatte 3.5k uri kasabiliyorum şuan 1 aylık prem var pet almayı düşünüyodum ama modülleri alana kadar prem bitcek ya da yarılanacak gibi.Şuan dosya indirimide gelmiş 3.5 tlye de indirim avantaj paketi almayı düşünüyorum 50k uri 333 dosyaya denk geliyor sizce ne yapmalıyım yarın yani pazar olmasada hafta içi etkinlik bitene kadar uri kasmayı düşünüyorum.Gemim 9 lf3 5 bo2 8 iris bulunduğumuz sv boş rahat kasılabiliyorum sizce ne yapmalıyım?

Flood için üzgünüm ama cevaplayacak yok mu ona göre kasmaya başlayacam? Paket alacam?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2016
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

pet alin petle bir kasilin zamanla digerleri olur gnluk dosya gorevlerdende kutulardan gg basincada gelir.indirim yine gelir.pet sart bence.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

öncelik pet ve oto yağma 3 olabilir.sonra katlayıcı ile iyi uridyum kasabilirsiniz.

4. TinyKnight

TinyKnight User

Oto yağma dan kastınız oto toplayıcı mı oluyor?

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dosya indirimi bitti :D ne yaptiniz dosyami pet mi :)

6. TinyKnight

TinyKnight User

hiçbir şey 56k uri duruyor pek giremedimde oyuna :)

7. Merhabalar,

Bu konu ile ilgili başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim mi?.

İyi forumlar

8. TinyKnight

TinyKnight User

kitleyebilirsiniz

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.