Dosya Kopyalama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FALLEN●ANGEL tarafından 1 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Bir miktar yardım isteyecektim :)

Masaüstü bilgisayarımda işlerimde kullandığım bazı programlar var. Bunları bölüm başkanının bilgisayarına da kurmam gerekiyor. Sorum şu; bende olan kurulu programları program files kısmından taşınabilir diske atıp bölüm başkanın bilgisayarına yine program files'a taşısam çalışırlar mı? Yoksa exe'leri atıp kurmam mı gerekiyor? Toplam indirme boyutu 280 gb olduğu için onlarla uğraşmak istemiyorum öğle arası gider yoksa :)

Programlardan bir kaçı Adobe'nin . Lisansları bende olduğu için haliyle komple kopyaladığımda profilimle birlikte gidecek . Sorun olur mu? Bölüm başkanının kendi lisansı var, açılsın programlar yeter.

2. Calismayabilir cunku genelde lisansli olan programlari windows ayiklama yapmakta mesela atiyorum ben bir oyunu aldim baska bir pcye kopyaladim ama kurmadim.

Boyle bir seyde calismaz cok denedim.

Ayrica temiz setup daha sagliklidir programlarin duzgun calismasini saglar.

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  3. Teşekkürler. O zaman mecbur kurulum yapacağım :)

4. Mecbur yani.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.