Doubler Advantage Pack hakkında

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve HaNeDaN_34 tarafından 20 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HaNeDaN_34

HaNeDaN_34 User

Merhaba,

Doubler Advantage Pack
    satın aldım fakat uridium satın aldığımda 2 katı gelmedi ? konu hakkında yardımcı olmanızı talep ediyorum.

2. hedefim

hedefim User

Doubler Advantege Pack , Avantaj kutularından topladığınız içeriği 2 katına çıkartır . Uridium satın aldığınızda 2 katına çıkartmaz . Avantaj kutularından 1 GG alacağınıza 2 GG alırsınız . 40 MCB-50 lazer cephanesi alacağınıza 80 MCB-50 lazer cephanesi alırsınız . 100 uridium alıcaksanız 200 uridium alırsınız vs.

Luminous ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Abiiiii, içim gitti. Bunu yapmış olamazsın. Çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Katlayıcı avantaj paketi (Doubler Advantage Pack)'nin açıklaması şu şekildedir;

Satın alınan uridiumları etkilemez, yalnızca topladığınız avantaj kutularının içeriğini 2 katına çıkarır. Satın alınan uridiumları etkileyen happy hour'lar hakkında buradan bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler @hedefim .

İyi forumlar dilerim.