dp hilesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by şahin94, Mar 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. şahin94

şahin94 User

Modum 2 gün önce 4-1 haritasında bi albay( adını unuttum) yakaladım gemiye ne kadar x4 sıkdıysamda hiçbur şekilde dp si azalmadı.ilginci gemiyi tıkladığım halde geminin dpsi ve kalkanı gözükmedi.aynı durum bugunde basıma geldi yien 4-1 haritası bi tane sinek yakaldım ayni hile....geminin üzerinde bi tane tamir aleti gibi bişey..sıktığim halde etki etmedi..Anlamadığım bunlar boyle her çeşit hileye başvuruyor..kendilerine güveniyorlar...bir albay bunu nasil göze alır..neye güveniyor..adama sordum nasıl dp in azalmadı bana dediği meslek sırrı...bunları kaydada alamadım.elimizde kamerada yok...böyle bir hile varmı ...hiç böyle birseye rast gelen varmı..adama belki 350k-400k vurdum hiç azalma olmadı.yardımcı olusanız sevinirim..

keskin1659 likes this.
  2. Merhaba ,

Darbe puanı hiç gitmediyse Yengeç Uçuş Düzeni aktif olabilir. Kalkan ve Darbe puanı gözükmemesi genel bir sorun gibi gözüküyor gerekli yere ilettik çözülmesini bekliyoruz. Ayrıca gemi yada tasarım yeteneklerini kullanmış olabilirler.

Oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

3. şahin94

şahin94 User

Modum kalkanda hiç gitmedi x4 rsb75 karıstirdım vurdum.en az bi 170 k ..nasıl gitmezki...

titans___ likes this.
  4. Merhaba ,

Oyunda gemiye tıklandığında kalkan ve dp gözükmeme gibi sorunlar bildirilmişti bizler de incelenmesi için gerekli yere ilettik. Belki kalkanı fazlaydı geliştirme filan yapmışsa epey yüksek olabiliyor. Yani buradan kesin bir şey söylemek çok zordur.

İyi forumlar.

5. titans___

titans___ User

bende kalkan dpi geliştirdim bazen npc bile daha fazla hasar veriyor bazen 30 bin vuran adamda zorlanıyorum aynı gemi aynı konfi aynı oyuncu beyaz rsbe ama bazen oluyor belli birinde diycem nik demenin gereği de yok 40 taklayla kaçıyorlar yada kesiyorlar 1 kişi daha gelip ama ben 5 senede 5bincik kez kesilmişim 3 bin kez kesmişim önceden beyazın sesin duyan kaçıyordu napak adamlar oyunu geliştiroyr bazı şeyler güzel ama sanal ve iş özel hayatı azaltıyor malesef

6. Mr.User

Mr.User User

karşı taraf kamufleyken tıklayıp ateş etmeye basladıgınızda eger sıze karşılık verirse DP ve Kalkanı gorunmuyor. Bu durum kamufleyken gorunur hale gelmesı gerekıyor. sonucda grupda iseniz diğer arkadaşlarınız gorebılırken sızın gorememenız sacma bır durum yaratıyor.

Belki bir adım öteye gidilip ekrana bir pencere daha konup tıklanan duşman veya npc olsun orda DP ve Kalkan degerlerini gorebilmemiz iyi olurdu...

Son olarak, PET e ateş ettiğimiz degerde DP ve Kalkanları duşmuyor. Petin dp sı 4000 ken Toplamda 50-100-200k hasar veremden patlamıyor. Tuhaflık yokmu sizcede...

7. Merhabalar;

Kıyamet adminimin dediği gibi bu sorunlar merkeze iletilmiştir en kısa sürede düzeltilecektir.

İyi forumlar.

8. titans___

titans___ User

valla bunu sen söylemesen inanırdım diycem de sen ases i biliyon senin şirket onlara sık bakalım adam kamu falan da değil sana videosunu atıyım you tube 10 defa denedim yükleyip suporta atamadım seni kesdiğim video yok bu ara çok beceriklisin benim niki sölesem hatırlamassın hep belli adamlarda bir kaç gündür neyse katlayıcı aldım 4-2de uri çıkmıyor bana orda arama beni

9. şahin94

şahin94 User

Banamı diyon

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportta video kaydetme programı ile kaydedip videoyu youtube kanalına yükleyip linkini gönderiniz.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.