Dp-link

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►►PЯØFЄŠŠIØИÂĿ◄◄◄ tarafından 23 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sa iyi oyunlar. Hp link'de kalkanın önemi varmı ?

2. kalkanın hiç bir önemi kalmadı artık

3. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

HP Link kullanırken şuanda en önemli öğe darbe puanı protokollerinizin 12 adet olarak tam olmasıdır.
    Bu sayede P.E.T 'in darbe puanı yüksek olacaktır.

İyi oyunlar dilerim.

4. Arkadaş başka bir şey soruyor, lütfen konuya hakim olan birisi yazabilir mi?, bir kaç deneme yapmıştım ama bende emin olamadım tam, sanki pet kalkanlıyken, kalkansız hp link kullanımına göre daha azar azar gidiyor, tabi üstüne %100 delme gelmez ise..

5. petin kalkanıda hasar alıyordu artık sadece darbe hasar alıyor, yeni yaptılar bunu, o kadar saçmaki, kesinlikle 4 lwl pet darbe protokolüne oyuncular çok para versin diye yapıldığı ortada yine - puan yazdı gözümde oyuna

6. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Aleyküm selam.

P.E.T, kendi darbe puanlarını gemimize aktaracaktır. Kalkan ile alakalı bir durum yoktur.

İyi Forumlar.

7. Uzun süre denedik ve sonuç olarak:
    Pet dp : full kalkan: 0 = dp link açıkken hemen patladı
    pet dp : ful kalkan:full = dp link açıkken pet patlamadı, kalkanı azalmıyor gözüküyor fakat kalkanın dp kadar fayası var.
    Keşke kalkan ile alakalı bir durum yok derken bunu deneyerek veya emin olarak yazsaydınız.

8. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

P.E.T'iniz sadece Darbe Puanını size aktaracaktır, kalkanını aktarmayacaktır olarak kurmam gerekirdi sanırım cümlemi. Bir iletişimsizlik oldu sanırım, kusura bakmayınız :)

İyi Forumlar.

9. -333-

-333- User

kardeşim eğer savaşırken rakip direkt olarak sizi hedef alırsa hp link açıkken petin kalkanı işlev görüyor amma siz hp link açtığınız için rakip direkt olarak pete döner ve güveyle saldırırsa kalkanın bir önemi olmuyor direkt darbesi bitiyor ama güveyle saldırmazsa kalkan önem arz ediyor.

10. Mineral

Mineral User

Benim pet çok acemi dp link konusunda.Eğitim alabileceği bir kurs var mi önerebileceğiniz.