Dramin da drami

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

Yaw simdi bahsedecem adamin her seyi full diyeceksiniz yaw bencfull 10 iris fullhavoc hercules 33 lf4 gemiyim ben cift vurus ve burgu da max 135k vuruyorum herif apisli havocsuz 208k vuruyor ben mi dramim yoksa oyun mu belli degil tum matematiksel kaideleri bozan bir oyun saka gibi ya

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Güçlendirici almış olabilir.

Ayrıca Kappa kapısında da aldığı güçlendirici varsa,bu rakama ulaşması normal gibi.

Keyifli Forumlar.

3. Optimus312

Optimus312 User

ne alaka ya full geliştirmeliyim ben adam da geliştirme yok bide normal diyorsunuz sonra neden oyuncu kalmıyor diye ağlamayın

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyuncu kalmıyor diye ağlayan yok burada , kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

Bahsettiğiniz konuya gelirsek anlık kasmalar yüzünden aldığınız hasar 208k gözüküyor olabilir .Bu bir saldırının değil birkaç saldırının hasar toplamı olarak gösterilebiliyor oyun ekranında.Eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız incelenmesi için support ile iletişim haline geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar

5. Aliens

Aliens User

Siz karşı tarafın ekipmanını nereden bileceksiniz? O yüzden vurur yada vuramaz diye bir şey olamaz. Gidipte karşı taraf Flax'lı değil ya.

6. Merhaba ,

Normalde siz vurduğunuzda ekranınızda hasarları ayrı ayrı görürsünüz fakat eğer zamanlaması denk gelirse karşı taraf bir kaç hasarı toplu olarak görmektedir. Yani x4 ile 60k rsb ile 100k vurursanız 160k diğer roketlerle filan 200k olabilir. Tabi ki bu yazdığım örnektir ince hesaplamaya girince hasar değişir.

Ayrıca oyunda minimum ve maksimum vuruş aralığı vardır. Hasarınız bu değerler arasında gider gelir fakat bir de ortalama hasar var. Mesela diyelim ki x4 ile minimum 50k maksimum 90k vuruyorsunuz. Bunların ortalaması 70k civarında olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.