Drax ve Crix (9. ve 10. flax)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

9. ve 10. Flax olmalımı

1. Olmalı

oy sayısı 17
    47,2%
  2. Olmamalı (nedenini söyle)

oy sayısı 10
    27,8%
  3. Gelişebilir

oy sayısı 7
    19,4%
  4. Olmalı (Gelişebilir)

oy sayısı 2
    5,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim önerim 9. ve 10. flax
    Yani 9. Drax ve 10. Crix İsimleri şöyle düşündüm iris apis zeus hepsi s harfi ile bitiyor flax ise x ile bitiyor.

Haliyle bu droitlerde orjinalinden farklı renkte olacak. Drax yeşil Crix sarı renkte olacaktır. Bu droitlerin özellikleri:

1er slotludurlar. Hasarları iris gibi azalır yani 2. dereceden. Bide renkleri farklıdır. Kalan herşeyi flax ile aynıdır. Ve bu droitler 25er parçalıdır.

Şimdi gelip biz apise zeusa o kadar para verdik diyecekler bilmem ne konuyu mahvedeceklere söyleyeceklerim var:

Konusunu görmüşsünüzdür. OptimusPrime arkadaşımızın konusundaki beyaz korsan ganimetinden bu droitin parçaları çıkacaktır.
    Son 5 parçası kaldığında Drax: 12m Crix: 14m karşılında alınır.
    Son 4 parçası kaldığında Drax: 10m Crix: 12m karşılında alınır.
    Son 3 parçası kaldığında Drax: 8m Crix: 10m karşılında alınır.
    Son 2 parçası kaldığında Drax: 6m Crix: 8m karşılında alınır.
    Son 1 parçası kaldığında Drax: 4m Crix: 6m karşılında alınır.

Yani Bu droit tamamen credi ile yapılır. Apise Zeusa hiçbir etkisi yoktur.

Ayrıca Yeşil-Sarı-Mavi-Kırmızı Ganimetlerden Apis parçası kazanırsanız aynı zamanda 2 adet Drax, Zeus parçası kazanırsanız 2 adet Crix parçası kazanacaksınız.

Bu droitleri Apisin yada Zeusun yoksa alabilirsin. Bu droitlerin varken Apis yada Zeus alırsan Drax ve Crix droitlerin otomatik olarak satılır.

Adminim crix hazır drax hazırlanıyor. Fotoğrafı nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum ilgili konunun linkini atarmısınız.

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Modlarımı yormiyim ;

Mesajıma Resim Nasıl eklerim diye aratıp baka bilirsin.

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2014
    Nefes, -Andromeda- ve MKS-705 bunu beğendi.
  3. -solo2008-

-solo2008- User

Drax ve Crixden daha çok apis ve zeus gibi anlamlı isimlar kullanılmalı Mesela DRAG Ve AMOR

4. Valla arkadaş aslında fikir iyi ama Düşün adamlar 9-10. flaxı almak yerine 6flaxda kalır para biriktirip iris alır ben olsam okadar para vermezdim birde onlar tek slotlu olucaktır,1iris yerini tutar.Ama yani çok pahalı serverlar için güzel olabilir adam 10flax yapar sonra hunharca para kasar irislere yönelir.

Birde satış fiyatı aynımı ?

Her şeye rağmen oyum olumlu.

5. Ancasin

Ancasin User

Katılmıyorum. Çünkü 8 flax olduktan sonra ihtiyaçlar arttığı için herkes iris alma yoluna gider. Hepimiz böyle yaptık vakti zamanında. Yani 8 flaxdan sonra 9. ve 10. flaxı alacağıma 1. irisi almayı tercih ederim. İrisler fullenince de apis ve zeusu alırım. Bu nedenle gereksiz görüyorum. Olmamalıya oy verdim.

6. Ücreti azmış, bir de başlangıç fiyatını yazmalıydın, yani ilk başta hiç bir parça bulmadan kaç krediye alınabiliyor diye, bence fiyatlar düşük gibi geldi bayağı ama yüksek bir fiyata olabilir belki mesela başlangıç fiyatı 250m falan gibi bir şey olmalı ama yinede pek kullanılacağını ve işe yarayacağını sanmıyorum çünkü o krediyi yapan adam gider Iris alır o yüzden olumsuz.

Ancasin bunu beğendi.
  7. -solo2008-

-solo2008- User

ama şimdi 8 iris adamın apisi yoktur apisi alana kadar 9. flaxı kullanır 10. irisi yoktur gider 10. flaxı alır yerine bence mantıklı ama gelişebilir.

8. Olmamalı -1 Çünkü 9. Ve 10. Diroitler Var Darkorbitte Bu nedenle olmasın

9. 250m olsa bende iris alırım o yüzden 20 parça kutulardan son 5 parça kalınca credi ile yapabiliyosun
    9. 10. İris var flax niye olmasın
    ve illaki 8 flax demedim 8 iris Bi adamda alabilir
    ordada haklısın apisi alana kadar drax durur yada apis Zeus almayı duşunmuyosan ikisinide alırsın

10. İyide Oyunu Bildiğimiz Hiçbirşey yatırmadan oynayalım diyorsunuz ama Bizim gibi yüksek rütbeli gemilere ve Full iris +apis zeus insanlara yazık olur anlatabildim mi

11. onlarda hiçbi değişiklik olmayacak sizin gibi kaç tane yüksek rütbelilerden böyle konular batıyo zaten ben size değil uzman yüzbaşı ve altındaki rütbeliler için konu yapıyom bi zahmet diğer açtığım konularda oy vermeyin konuya bile bakmayın

12. Bırakında bari bizi onlardan ayıran 9. ve 10. diroitler olsun bea ..;)

13. allame2828

allame2828 User

asla -1 bu 9 irisi credits ile almak gibi bir şey

14. kardeşim sen anlamıyomusun flax diyorum ben flax

15. Ama iki tane Flax 2 slot ediyor o yüzden 9 Iris demiş.

16. apisi zeusu alana kadar böyle bişey kullansanız fenamı ?

17. Prophecy

Prophecy User

bence olabilir

18. Konuya cevap verenlerin çoğu çocuk herhalde :D Fikir gerçekten çok güzel.Eskiden 8 iris olan bir adam eliti ve oyunculuğu varsa oyunun kralı oluyordu.Şimdi 8 iris bir oyuncuyu kesmek 5 saniyeyi geçmiyor.Herkesin babasıda bill gates değilki oyuna yüzlerce lira para harcasın.Sonuçta oynanılan oyun aslında ücretsiz bir oyun ve para yatıranlara tabiki özel ihtimas olacak.Ama bu demek değildir ki para yatırmayan oyuncu batsın.Sonuçta oyuna kayıtlı üyelerin yüzde kaçı oyuna para yatırıyor? Yani çoğunluğa haksızlık yapılıyor. Para yatırmayan oyuncularında erişebilecği güzel şeyler olmalı.Apis 1m zeus 1.5m uri hangi oyuncu sıfırdan kasılıp bunları alabilir ki? Konuyu canlandırıyorum ve +1 veriyorum.

19. Flaxlar zaten güçsüz irislere göre bunun yerine flax alma kapasitesi arttırılabilir 8 yerine 10- 15 arası mesela... Ama onun da olması

20. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer tartışma yaratacaksanız konuyu kapatırım saygı çerçevesinde yazımlarımızı sürdürelim.

Arkadaşlar suçlu aramıyorum lütfen sakince fikirlerimizi belirtelim

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.