Drax ve Crix (9. ve 10. flax)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

9. ve 10. Flax olmalımı

1. Olmalı

oy sayısı 17
    47,2%
  2. Olmamalı (nedenini söyle)

oy sayısı 10
    27,8%
  3. Gelişebilir

oy sayısı 7
    19,4%
  4. Olmalı (Gelişebilir)

oy sayısı 2
    5,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun aslında kimsede değil sadece yazılan yazıları farklı algılamak ile alakalı bence bu tartışma bu yüzden çıktı aslında ikinizde hemfikirsiniz ama anlatma tarzlarınız farklı sizden ricam birbirinizi kırmadan fikir beyanında bulunmanızdır bakın ozaman ne kadar güzel olacak emin olun.

*****TaYLaN***** ve Darkmen bunu beğendi.
  2. abi işte benim dediğim bu benim babam emekli bize para kalmıyo apis benim gemimde imkansız bişey oyuna renk gelir hem bazı insanlar iris almıyo gemsini fullemekle uğraşıyo mesela onlar kutu ile bu droiti açıp slot sayısını 10+15 yapar ve daha kolay kasılır

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Doğruyu söylemek gerekirse benim apisim var zeusuda bugün alıcam kısmet olursa :) şimdi ilk başta konuyu görür görmez hadi ordan !! milyon uriler yatırdım şu apisle zeus için bunu kabul edemiyim dedim ve olumsuza kullandım oyumu fakat sonra konuyu okuyunca çok mantıklı geldi ve pişman oldum oyuna para yatırmayan arkadaşlarımız için çok iyi bir yöntem bazı arkadaşlar 8 flax yaptıktan sonra irise yönelirim demiş sanırım bu diriotleri 8 irsli bir gemide kullanabilir zaten amaç oyuna bir farklılık gelmesi :)

4. kardeşim biraz öngörülü davranmışsın ama olsun başka Bi hesabın varsa onun ile evet diyebilirsin bunun güçlülere hiçbi etkisi yok hayır diyenler onlara yetişmemizi istemiyolar o kadar yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.