drioti tamir cpu2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Big**Bang tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Big**Bang

Big**Bang User

merhaba beyler ben genelde manuel tamır ederdım ırıslerı ve apısı fakat ark baya kolaylık saglıcagı ıcın bu cpu onerdı. aldım bundan alısverısten konfiye taktım bu ıslemden sonra bır sey yapmama gerek var mı aktıf etmek gerekıyor mu?

bıde %90 oldu ama hala tamır etmedı droıotlerı

2. Benim bildiğime göre azami seviye yani son anda tamir ediyor patlayacağı zaman.Yani %97-98 filan ama 2 konfiyede koy.Doğrusunu istersen ben güvenmiyorum cpu ya kendim tamir ediyorum.80'i geçince tamir ediyorum.

3. Kardeşim bak sakın yanılgıya düşme cpu'yu doğru kullanırsan tamamen güvenebilirsin cpuyu çıkar şimdi geminden 2 konfindende diroitlerinin hepsini tamir et sıfır hasardayken tak cpuyuda 2 konfinede sorunsuz çalışır eğer diroitleri tamir etmeden takarsan cpu'yu çalışmaz ve diroitlerine yazık olur..

4. Big**Bang öyle yapsın sanada çok saol bende öğrendim rezil olmam artık ama ben öyle yapmamak konusunda ısrarlıyım :)

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

diroid tamir cpu irisleri tamir edebilmesi için hepsinin hasar seviyesi aynı olması ve tamir kuponu olması yoksa uridyum olması lazım yoksam tamir etmez kilitlnebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.