Droid Düzeni Değişmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ali02tr tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ali02tr

ali02tr User

Yaklaşık 5 gün önce başladı bu durum bende. Supporta yazdım hesap bilgileriniz iletildi sorunun en kısa sürede çözülmesi için elimizden geleni yapacağız dediler. 5 gün oldu 5 değişen hiçbirşey yok. Önceden hiç değiştiremiyordum şu an çok nadiren de olsa değiştirebiliyorum droid düzenlerini. Allah rızası için bir şey yapın. Nereye raporluyorsanız raporlayın. Yetmiyorsa iletişim bilgilerini bize verin bir tur da biz raporlayalım bıkmadan usanmadan. Günlerdir tek droid düzeni oyun oynuyorum bıktım usandım dayanacak gücüm kalmadı. Bir çare bulun artık şu duruma.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bıkmadan usanmadan SmS ve Mail yolu ile sorunlar raporlanmaktadır. Ancak aksiyon alınmadığı sürece oyuncular ve görevliler olarak bizlerde beklemekteyiz.

İyi Forumlar.

√PİSKOØAИGЄL™ bunu beğendi.