Öneri Droid Hasarı Kalksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hasar Kalksın mı ?

1. EVET

oy sayısı 12
    66,7%
  2. HAYIR

oy sayısı 6
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Droid herkesin ihtiyacı olduğu bi malzeme kuşkusuz yeterince güçlü olanlar için bunların patlaması pek sorun yapmaz ama zar zor toplayanlarda 1 dk lık dikkatsizlikle kaybedebiliyorlar bunun için bi denge olması için droidlerin hasar almasının kalkmasını öneriyorum zaten mantıklı olarak düşünürsek hasarı alan gemi oluyor droidin hasar alması pek uygun olmuyor

2. bence kalkmasın o zaman oyunun tadı kalmaz

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

droidin patlaması zevkli mi oluyor :D

4. yok yani oyuna heycan geliyor :D

5. Merhaba,

Geçen günlerde benim de oyun hesabımın irisleri patladı hesap da yapacak fazla bişey olmadığı için canım sıkılıyordu ama irisler patlayınca irisleri almak ve geliştirmek için kasmaya başladım oyun daha zevkli hale geldi :) Bana göre hasarlar kalmalı

İyi Forumlar

ÖMER.E bunu beğendi.
  6. Prophecy

Prophecy User

Diroidin patlaması ne tat veriyor

ÖMER.E bunu beğendi.
  7. oyunda bir şeyler için çabalama hissi veriyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2015
  8. %100 hasarda tamir ücreti yüksek olsun, bir nevi ceza niteliğinde. Misalen, açık arttırmanın yarı fiyatı olabilir. Ama geliştirmeler gitmesin arkadaş...

ÖMER.E bunu beğendi.
  9. ÖMER.E

ÖMER.E User

mantıklı

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Oyununun bazı yaptırımları olmalı.Buda onlardan biri.Şöyle düşünün, oyundaki düşman klan ile savaştasınız sürekli olarak karşı tarafı patlatıyorsunuz ancak bir zararınız olmuyor sadece patlatmış oluyorsunuz.Bazı zararlar vermek bence gerekli.Hem süreki bakmanıza gerek yok.Hasara bakın ve diroitlerinizin alacağı hasarı hesab edin.Zaten %60-70 arasında tamir öneriyorum ben genelde.

Keyifli forumlar.

11. Ben %70de ne olur ne olmaz diye tamir ediyorum :) o değil de %90 hasar gibi olunca uyarı ekranı gibi birşey çıkabilir?

12. Olmayacak duaya amin denmez.Oyunu bebek boyama oyununa dönüştürmeye çalışmak yerine biraz daha dikkatli oynayabilirsiniz
    İyi oyunlar :)

13. (Patiq)

(Patiq) User

bir droidin kaybolmasi bir oyuncunun oyundan ayrılması anlama gelir helekı apıs zeus larıda varken ve gelıstırmelerı,, mantıken droitler 100% oldugunda kullanılmama ozellıgı gelmelı ve acmak ıcın credı veya urı ıle aktıf hale getırılıp 1 lv e dusurulmelıler ama gelıstırme lv lerıne bısey olmamalı onlar 0 lanırsa yıne sonuc cop,, baksınlar droıtlerıne patlamasınlar dıynler var zekı sanıyorlar kendılerını ama ınsanlık halı adam dalgınlına gelır droıt gıder bu o cok bılmıslerın basınada gelebılır ozaman ah meh demıycekler bence droıtlere bır sıstem gelmelı en kısa zamanda

BlackGhost™ bunu beğendi.
  14. Dediğin şey mantıklı. Fakat hasar sisteminin kaldırılmasına karşıyım

15. Sizleri bilmiyorum ama 6 kez 8 iris , 1 kez apis kaybetmiş biri olarak ( :D) ; zevki patlamaları vermiyor , patlayınca bir amaç oluyor ve onun için çabalamak zevk veriyor :D

16. DraydiBoy

DraydiBoy User

Modum yanlış anlama ama senin gemini tahmin edebiliyorum az da olsa :) o gemide droitlerin patlaması sana bir şey yapmaz bence

Droitlerin hasar konusuyla ilgili olmalı bence.
    Oyum Olumlu +1

17. Merhaba,

Ben bu oyunu uzun süredir oynuyorum ilk zamanlar 3 ay girmeyip vega için uri gelmesini beklerdik çünkü o zamanlar belli bir süre girmeyince uri yatıyordu hesaba.
    Ondan sonra flax ticareti yaparak kasardık bir kristallon için ne kadar uğraşırdık bir bilseniz :) sibelonlar bile zamanında baya kesilmesi zordu boss sibelonun sıkıp beni kestiği zamanlarda oldu bir mayına patladığımız zamanlarda :)
    8 iris için kaç ay uğraştığımı ben bilmiyorum sonra patlatıp kaç ay daha uğraştığımı yine bilmiyorum :)
    apis için ne kadar çok uğraştığımı ne kadar çok tallon kestiğimi de az çok hatırlıyorum :)

Yani demek istediğim buralara birden gelmedik hem emeklerimiz ile geldik bırakın da artık güzel gemiler ile oynayalım yani :) Bırakında artık koymasın 8 irisin maliyeti ;)
    Ayrıca onlar için geliştirmeleri vardı hepsi 16 seviye 700 bin uriudum gitti yani koydu biraz :D

İyi Forumlar

18. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bende eski bir oyuncu olduğumu söylemek isterim. Eski devolarium hatırlarsan tanka benziyordu bu yüzden o yaratıgı hep gördügümde kacıyordum. Flaxlar ile az satış yapmadım levo ile hızlıca 6 lvl yapıp satıyordum :). yani senin çektiklerinin yarınını ben de çektim :)

Eski darkorbitin zevki başka yeninin ki ban başka.

19. Oyun biraz dikkat gerektiriyor droidlerin hasar almasıyla ki bence alması mantıklı.Düşman klan veya herhangi bir düşmana karşı verdiğiniz tek zarar bu oluyor zaten.Oyunun zevkide burada.Tavsiyem her patlamadan sonra hangardan droid hasarlarına bakın.Emek isteyen bir oyun bu oyun. bende zamanında 30.000 uri gelmesi için oyuna belli bir süre girmediğimi bile hatırlıyorum.Ben oyunu bildim bileli bu droid hasarları var kolay kolay da kalkacağını sanmıyorum iyi forumlar...

20. Geliştirmelerin kaybolmaması için ADRENALİNE arkadaşın yazdığı ceza sisteminin mantıklı olduğunu söylemek isterim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.