Droid İadesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 22 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

Merhaba
    Ben bu haftanın başında oyunu bırakma kararı almıştım.Hatta bu kararımı '' yeni başlayan oyunculara taktikler '' diye bir konu açıp orada da belirtmiştim.Oyuna bir daha dönmemek adına,bütün itemleri ( satılabilir olanlar ) sattım.Evet biliyorum yanlış bir karardı.Daha sonra oyuna tekrar dönmeye karar verdim.Aklımda farklı bir Server'da başlamak vardı ama o itemleri sildiğim hesapta Vip+diğer avantaj paketleri olduğu için yine o hesaptan devam ettim.Hiç umudum olmamasına rağmen Support'a yazdım bu durumu,belki itemleri geri alabilirim diye.Tabi sonuç tahmin edeceğiniz gibi olumsuz.Ama daha sonra yine bu forumda okuduğum bir konu aklıma geldi.Tamir etmediği için Irısleri patlayan bir arkadaş,onları geri alıp,alamayacağını sormuş.Mod arkadaşta aynen şu cümleyi yazmış;
    Merhaba,

Herkesin 8 iris+ 1 apis+ 1 zeus geri alma hakkı vardır.

İyi forumlar. (GÖÇEBE)
    Benimde aklıma bu geldi,yine yazdım Support'a.Aldığım cevap, '' Evet iyi niyet göstergesi olarak,Irısleri patlayan oyunculara,bir kereye mahsus iade yapıyoruz,fakat siz Irıslerinizi bilerek sildiğiniz için size iade yapılamıyor. '' Şimdi biri bana açıklasın lütfen,madem her oyuncunun böyle bir durumla karşılaştığı zaman iade hakkı var,neden bana iade yapılmıyor ? Aynen şunları yazdım o arkadaşa,amacınız iyi niyet göstermek madem,benim Irısleri sildiğimi unutun,patlamış olduğunu varsayın .Cevap yine olumsuz. Şimdi '' silmeseydin '' diyenleriniz olacaktır,yada '' ihaleden kolaylıkla almak mümkün,ne uğraşıyorsun ? '' diyenleriniz de olacaktır.Onlara cevabım,evet silmek büyük hataydı ama eminim çoğunuz aşırı sinirli dönemler geçirmişsinizdir,bende galiba o zaman öyle bir şey yaşadım :) Evet ihaleden almakta mümkün ama ben yalnız oynuyorum,yani kredi yardımı alabileceğim bir yer yok.Tek yardım alabileceğim kanal Support fakat onlar yardımcı olmak konusuna çok uzaklar sanırım,çünkü 5 Irıs için ( 3 tanesini bu geçen zamanda alabildim )kaç gündür yazıyorum ama sonuç değişmiyor.Anlamadığım şey,oyun yetkilileri bu konuda çok mu baskı yapıyor da bu insanlar 5 tane Irısi vermemek için bu kadar direniyor ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk olarak alıntı yaptığınız mesajın tam şekilde yayınlamayarak, manupüle yapmış oluyorsunuz. Burada yazılan cevabın orijinal konusuna ulaşabilirsiniz.
    Mesajda belirtildiği gibi bu durum sadece irisleri patlayan kişiler için geçerli.

Size bir oyuncu olarak tavsiyem support ekibinden iris iadesin sadece geliştirmeli droitlere sahipseniz yapmanız olacaktır.

İyi forumlar.

3. Aydın_36

Aydın_36 User

Link paylaşmak yasak diye biliyorum o yüzden tam metni paylaşmadım,manipüle etmek gibi bir amacım yok yani.Evet onu anladım,bu durum sadece patlayan diroitler için geçerli fakat her oyuncuya tanınan bir hak olduğu konusunda hem fikiriz sanırım.Yani ben ilerde böyle bir durumla karşılşırsam eğer iade hakkım doğacak.Ben o hakkımı şimdi kullanmak istiyorum,bunun neresi yanlış ?Tavsiyeniz için teşekkürler ama ben hasar % 50 olmadan tamir ediyorum,yani öyle bir şey yaşayacağımı düşünmüyorum.İşte bu yüzden o her oyuncuya tanınan '' iade hakkını '' şimdi kullanmak istiyorum.Çünkü o diroitlere şimdi ihtiyacım var.

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

o hak bilerek silinince doğmuyormuş gerekli bilgilendirmeyi almışsınız zaten neyi diretiyosunuz hala iris almak o kadarda zor bir şey deil ?? apis zeus olsa hadi neyse yaz bağır çağırda iris için gereksiz demeyin demişsin ama çok boş bir mesele yani ne kadar 1 iris ? 10k ya 8saatte fullemiştim ben sıfırdan başlayan 1000lerce oyuncu yok eskisi gibi 200mlerde değil iris fiyatı

5. Aydın_36

Aydın_36 User

Ya arkadaş sen bu forumun üst düzey bir görevlisi misin ? Neyi diretip,neyi diretmiyeceğimize sen mi karar veriyorsun ? Nasıl bir konuşma tarzı bu ? Ne hakla yazıyorsun öyle ? Senin gibi birinin çıkacağını tahmin ettiğim için oraya not düşmüşüm bak,öyle tanımadan etmeden insanlara çemkirmeden önce,oku,tamam mı oku.Konuyu anla,empati yap biraz,ondan sonra yaz ne yazacaksan.Bende biliyorum krediyle almak mümkün fakat ben yalnız oynuyorum,yani kredi yardımı almıyorum kimseden.İtemler eksik olduğu için kredi kasmak da kolay olmuyor.Klanı olan yada gemisi sağlam olan bir oyuncu için kredi kasmak kolay olabilir belki ama benim için zor,nesini anlamıyorsun bunun ? Madem senin için boş bir konu bu,ne işin var burada ? İlgini çekmediyse bakıp çıkarsın.Ne hakla böyle konuşuyorsun ? Daha ne anlatmak istediğini anlatmaktan acizsin,kalkmış birde forumun efendisi gibi davranıyorsun.İnsan gibi konuşmayı,insan gibi yazmayı öğrendikten sonra bir daha dene.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen üslubunuza dikkat ediniz.
    Bizim fikrimizi beğenmediyseniz lütfen supporta yazıp irislerinizin iadesini isteyebilirsiniz.
    Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Aydın_36 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.