Droid Modelleri Satışı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jesqoum tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jesqoum

Jesqoum User

Merhabalar Yukarıda Yama Notları Temmuz-2014 Başlıklı Konuyu Okuduğumda Dikkatimi Çeken ve Kısa Süreli Bir Heyecana Neden Olan İyileştirmeler Altbaşlığıdaki Son Maddedir.

"Envanter: Oyuncular artık elit öğeleri (örneğin, LF-4 ve droid modellerini) satamayacak. Bu değişiklik, oyuncuların hesap güvenliğini artırmaya yönelik istekleri doğrultusunda yapıldı."

Yukarıda Yazıldığı Üzere LF-4 ve Droid Modellerinin Satılamayacağı Değişikliği Yapılmış.

Benim Hesabıma Yaklaşık 3-4 Gün Önce Boşaltmak Amacıyla İzinsiz Giriş Yapıldı. LF-4 ve Havoc Tasarımı Durmasına Karşın Kalp Uçuş Modeli ve Güve Uçuş Modeli Satılmıştır. Temmuz Ayı Yama Notlarında Yazan Bu Hesap Güvenliği Artırmaya Yönelik Değişiklik Neden Benim Hesabımda İşlememiştir? Bu Konu Hakkında Bilgilendirilmek İstiyorum.
    İyi Forumlar Diliyorum

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile ilgili sadece yapılan güncellemede sizinde değiniz gibi lf4 ve diroit tasarımları artık satılamayacağını biliyorum ama yalnız açıklamada diroit düzenleri elit öğe kapsamında değildir ve satışı şuanda vardır ve bütün oyuncular genelinde aynıdır sadece sizin sorununuz olan bir unsur değildir güncelleme yazmış olduğum gibi elit öğe kamsamında değillerdir
    Açılmada diroid modellerinden kasıt tasarımlardır (havoc ve hercules)

· Envanter: Oyuncular artık elit öğeleri (örneğin, LF-4 ve droid modellerini) satamayacak. Bu değişiklik, oyuncuların hesap güvenliğini artırmaya yönelik istekleri doğrultusunda yapıldı.

3. Jesqoum

Jesqoum User

Anlaşılmıştır Bay Nefes. Peki O Çok Övünüyor Olduğunuz Hesap Güvenliği İyileştirmeleri Bu Kadar Kolay Aşılabiliyorken Hesap Boşaltmaları Çalınmalarından Sadece Bizim Sorumluluğumuz Altında Olması Haksızlık Olarak Nitelendirilemez mi? Benim Dışımda Kimsenin Giriş Bilgilerimi Bilmediğini Biliyorum.

Çözüm Olarak Hesabın Güvenliğinden Siz Sorumlusunuz Demek İşin Kolayına Kaçmak ve Darkorbit'in Çok Fazla Yararına Olmuyor mu? Farklı Bir Tarayıcıdan Girişte Sistem Bizden Bir Kod İstese Belki Burada Bunları Değil Oyunu Daha Nasıl İyi Olabileceğini Konuşuyor Olacaktık. Saygılar.

4. Merhaba ;

Öncelikle İngilizce'den/Almanca'dan Türkçe'ye çevrilirken bazı anlam karmaşaları olabiliyor. NEFES MOD'umuzun demiş olduğu üzere düzenden kasıt tasarımlardır.

Hesap güvenliği size aittir evet, onun açıklamasını da yapayım ; Herhangi bir yarışma programına katıldınız mı bilemem fakat size bir sözleşme imzalattırırlar (veyahut ameliyat olurken).

"BİREYİN BAŞINA GELEBİLECEK HERHANGİ BİR UNSURDAN BİZ SORUMLU DEĞİLİZ."

Neden biliyor musunuz? Çünkü siz bu yarışmaya katılırken/ameliyatı olurken her şeyi göz önüne almışsınız demektir. Sözleşmeyi imzalamazsanız yarışmaya katılamaz/ameliyat olmazsınız. Darkorbit'te de 5-6 ay önce böyle bir sözleşme imzaladınız (oyuna girişte karşınıza çıktı) tabii siz sözleşmeyi okumadan onayladığınız için burada bize kızıyorsunuz.

İnternet alemide böyle bir şey, indirdiğiniz programdan veya girmiş olduğunuz sitelerden bilgisayarınıza kolayca erişmek mümkün. Bunu biliyor olmanız gerekiyor.

Hizmet bizden, güvenlik sizden. Biz yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Eğer ki bu işin peşine düşeceğim diyorsanız Bilişim Suçları Mahkemesine başvurup şikayette bulunabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.